Siedem
NoLife FC
Ania kopła już juzwiaka w dupę?Prime nie dałoby Góralowi całej wypłaty tak jak Pępkowi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ania kopła już juzwiaka w dupę?Prime nie dałoby Góralowi całej wypłaty tak jak Pępkowi.
Nie.Ania kopła już juzwiaka w dupę?
A wstawiła jakieś fajne zdjęcie pośladków? Nie mogę śledzić odkąd mnie zablokowała :(Nie.

Adamek mówił już o pożegnalnej walce w Polsce w 2023.Chociaż Fame nie planuje kolejnych starć z udziałem Adamka, istnieje szansa na jego powrót na ring w oficjalnej walce bokserskiej. Borek zdradził, że pod uwagę brane są dwie opcje - "albo duży event jesienią w Polsce, albo coś pewnie mniejszego, sentymentalnego w Prudential Center".
Mówił już po porażce ze Szpilą w 2014.Adamek mówił już o pożegnalnej walce w Polsce w 2023.
![]()
Sensacyjny plan Tomasza Adamka na pożegnalną walkę
Tomasz Adamek planuje swoją pożegnalną walkę. W rozmowie ze sport.pl bokser zdradził zaskakujące miejsce i szacowany termin wydarzenia.sportowefakty.wp.pl
Po przegranej z Millerem też mówił, że kończy karierę i nie zrobi pożegnalnej walki.Mówił już po porażce ze Szpilą w 2014.
![]()
Adamek: to koniec. Nie chcę być workiem dla rywali
W grę wchodzi już tylko pożegnalny pojedynek.sport.tvp.pl
Nie mam.
To mam dla ciebie radę, bo możesz zniknąć niepotrzebnie, przypucuj się do moderacji że jesteś na nowym koncie, bo za multi są bany.Nie mam.
Dbam o forum. A chłopak jest nieszkodliwy, to nie jest dicks, niech się udziela.Krecik nawiązuje sojusz z armią cipajeva![]()
gość z takim statusem to mógłby startować do Dody a nie do małolatki z Ukrainy, o to chodzi.

Sławni samochodowi youtuberzy. Kickster i stradale. Mechanizm jest taki że byli słupami reklamowymi całej operacji i brali procent z sum wpłacanych przez naiwniaków. Streszczenie wywiadu z panem youtuberem właścicielem firmy stradale. Na koniec pan płacze nieśmiało że wizerunek mu ucierpiał.
17 samochodów o łącznej wartości 500 000 zł… hehe to czym oni jeżdżą na codzień? Tico?
W tą kwotę wchodzą jeszcze zegarki i biżuteria, chyba z plastiku.17 samochodów o łącznej wartości 500 000 zł… hehe to czym oni jeżdżą na codzień? Tico?
17 samochodów o łącznej wartości 500 000 zł… hehe to czym oni jeżdżą na codzień? Tico?

No idioci. Zrobili trailer a po dniu ich wypuścili, na chuj robić takie rzeczyAle pokazówka! Na takie ciotki to by mogli z pistoletami na wodę wyskoczy a i tak mieli by gacie pełne. Jak zawsze milicja przepaliła pieniądze, nic nowego.
Dokładnie. Chociaż z 3 dni by ich przycisnęli, wrzucili na cele z gejzerami to by im odbyty płonęły. A tak wrócili na chatę i musza tylko posprzątać sraczke po zatrzymaniu.No idioci. Zrobili trailer a po dniu ich wypuścili, na chuj robić takie rzeczy
Oni mają wyjebane bo jest okazja do treningu na "gorąco", a to problem głównie z tą mafią prokuratorską co to zleca coś takiego jednak naród ma się bać bo jak co to są narzędzia. Cały czas się nic nie zmienia bo jak masz kasę, wpływy, kontakty to jest inna sprawa niż szaraczek fajnopolaczek. Pewnie głąby co to popierają tych popisopierdoleńców się cieszą bo: "Ale im pokazali!".Ale pokazówka! Na takie ciotki to by mogli z pistoletami na wodę wyskoczy a i tak mieli by gacie pełne. Jak zawsze milicja przepaliła pieniądze, nic nowego.
Prawda i smutne.Oni mają wyjebane bo jest okazja do treningu na "gorąco", a to problem głównie z tą mafią prokuratorską co to zleca coś takiego jednak naród ma się bać bo jak co to są narzędzia. Cały czas się nic nie zmienia bo jak masz kasę, wpływy, kontakty to jest inna sprawa niż szaraczek fajnopolaczek. Pewnie głąby co to popierają tych popisopierdoleńców się cieszą bo: "Ale im pokazali!".