Fame MMA gala youtuberów

Naszła mnie taka luźna myśl jako, że wczoraj rozpisałem się jak niesamowicie obecnie jest strasznie nudny show biznes na wszelkich szczeblach.

Czy gdyby dziś ktoś robił stałe, zacięte debaty medialnych osób w ppv Waszym zdaniem zostałby dziś milionerem?

Ja uważam, że tak. Jeszcze w tej erze X gdzie kilpy robią miliony wyświetleń to jest po prostu bajka na taki biznes.

Do tego kanały commentary siedzą ciągle w FF, bo nie mają o czym gadać, więc ten biznes osiągnąłby chory zasięg.

A jakby jeszcze dorzucić streama z sebixam w ppv? Kolejna garść złota.

Nawet miałbym ochotę to zrobic tylko czy taka Doda,Szulim czy Jurkowski i Okniński,Matka Kurka, Owsiak usiedliby przy jednym stole?

Last edited:
Super pomysł! Idź się tym zajmij na 100% i nie marnuj czasu w internecie, bo Cię ktoś ubiegnie!

Sądziłem, że Stanowski będzie robił mi takie debaty, ale się ostro zawiodłem.

Od dawna uważam to najlepszy startup w Polsce by zostać milionerem.

Ale odbiegacie Panowie od tematów frikowych z widać że spory przestój w branży.

I tak i nie, bo debaty to część frików. Z resztą friki zaczynają robić gale już co 3 miesiące więc automatycznie temat spada coraz niżej. Dziś ma być freak show o 19 i podobno może być trochę leaków.

Z resztą jak ma nie być przestoju. Jak na YT masz tylko wywiady z Pasternakiem i jego 158 wypowiedź o walce z Tyburskimi. Niesamowite, że w Polsce ma to tak duży hype, a jest to tak strasznie marnowane.

Jarosz jednak ma niskie IQ. Wybrać 3-4 gale rocznie zamiast 10-14 :mjsmile:

Jeszcze pisze, że nie zna powodu gdzie Lewy udzielił głośnego wywiadu odnośnie Jarosza i Turskiego aby zerwali z Fame:jjsmile:

Jarosz jednak ma niskie IQ. Wybrać 3-4 gale rocznie zamiast 10-14 :mjsmile:

Jeszcze pisze, że nie zna powodu gdzie Lewy udzielił głośnego wywiadu odnośnie Jarosza i Turskiego aby zerwali z Fame:jjsmile:

Jakie 3-4? Oktagon robi ponad 10, bywał też na Brave za granicą. No i na polskim podwórku jest Babilon, Strife i inne mniejsze eventy.

Ja pierdolę, i ten odklejus "żeby zmylić trop" założył kolejne konto, z którego opierdala poprzednie konto.

NO WSZYSCY UWIERZYLI

1740492239016.png

Do żadnej pracy się chłop nie nadaje, do fizycznej brak charakteru, umysłowa odpada z wiadomych względów. Te 200 tys popłaci podatki, da cześć "menadżerowi" kupi zegarek, nerkę Gucci i poleci na wakacje życia do Tajlandii i pieniądze się rozpłyną, szkoda że w tych pojebanych czasach większość uczciwie pracujących ludzi musi pracować 2-3 lata na takie pieniądze :jimcarrey:

Do żadnej pracy się chłop nie nadaje, do fizycznej brak charakteru, umysłowa odpada z wiadomych względów. Te 200 tys popłaci podatki, da cześć "menadżerowi" kupi zegarek, nerkę Gucci i poleci na wakacje życia do Tajlandii i pieniądze się rozpłyną, szkoda że w tych pojebanych czasach większość uczciwie pracujących ludzi musi pracować 2-3 lata na takie pieniądze :jimcarrey:
I 20% dla denisa

O cholera. Wszystko zaczyna się układać, bo Natan mówił ze to będzie najgłośniejsza walka w historii FF i rywalem bedzie zawodniki KSW. Nawet mówił, ze na 95 procent już jest dogadana. Bede w mega w szkoku jesli ten deal przejdzie. Kompletnie tego nie obstawiałem.
:o o::o o:

O kurwa, jeśli to prawda to Materla zaraz nowy kontrakt dostanie, nie ma zmiłuj, ktoś musi wiosłować.

Mnie to najbardziej ciekawi jak będzie z Natanem w kwestii wyzywania Pudziana. Jeśli on go będzie wyzywał od k, h i c to Pudzianowski strasznie na koniec kariery sobie zniszczy wizerunek.

Szczerze czy nawet 500 tysiecy- 1 mln zł jest to warte jeśli jestes multimilionerem? Dlatego ten deal tak mnie mocno szokuje.

Wg Natana Pudzian sie wycofał. Dlatego Cios pisał o kastracji. Czyli wyszło na moje, bo nie wierzyłem w ten pojedynek.

Back