Fame MMA gala youtuberów

Rewanż z Mindą nikogo we freakach nie interesuje, więc jak już to na Babilonie. Plastuś został zgaszony, więc też nie widzę potrzeby. Jedynie walka z Denisem jest ciekawsza.

W uniwersum FF z Labrygą jest ciekawa walka tylko z Wielkim Bu na zasadach stójkowych. Reszta nawet nie jest blisko jego poziomu.

Labrygas ma teraz walki z Załęckim, Alberto i rewanże z Plastusiem/Mindą do zrobienia
To nawet nie chodzi o to z kim ma walki, oni nie wezmą tej walki, on jest większy, cięższy i mocniejszy od Denisa, jak natan poszedł prawie spać po strzale gracka to od labrygasa by się odbił jeden z drugim.
Wystarczy że by stanął pod siatką i sobie czekał który podejdzie, zamiast w nich wlatywać, pod siatką po to żeby nie dać się W RAZIE CO wywalić.

Ale tam by się skończyło na strzale dla jednego a drugi by się poddał bez walki.

Jednak 105 a 120 to jest różnica, no i Denis był ulany, labrygas jest dojebany miesnio towarem.

A walki z Alberto nie będzie na mój nos. Obaj wca.

Po Fame 24 widziałem sporo komentarzy, że Labryga nie pasuje do frikow. Szczerze zgadzam się z tym w zupełności. On tu nie ma z kim walczyć. Te walki z Alberto czy Denisem będą tylko na przymus by siedzieć we frikach, bo to jest przepaść. Jeśli Bu już nigdy nie zawalczy w tym uniwersum albo nie wpadnie na jedną walkę jakiś Wrzosek z KSW to ja szczerze nie wiem co on ma tu robić. Swoją drogą jak gość marzący o KSW i UFC ma robić walki z Denisem i Alberto. To żart. On powinien już stałe siedzieć w Babilonie lub KSW.

Po Fame 24 widziałem sporo komentarzy, że Labryga nie pasuje do frikow. Szczerze zgadzam się z tym w zupełności. On tu nie ma z kim walczyć. Te walki z Alberto czy Denisem będą tylko na przymus by siedzieć we frikach, bo to jest przepaść. Jeśli Bu już nigdy nie zawalczy w tym uniwersum albo nie wpadnie na jedną walkę jakiś Wrzosek z KSW to ja szczerze nie wiem co on ma tu robić. Swoją drogą jak gość marzący o KSW i UFC ma robić walki z Denisem i Alberto. To żart. On powinien już stałe siedzieć w Babilonie lub KSW.
Pierwszy raz muszę się z tobą zgodzić śmieciu.

Za te pieniądze co do tej pory zarobił we ff mógłby na Babilonie się bić za darmo żeby jak najszybciej wbić rekord 5-6 do 0 i startować do contendera jeśli te jego pierdolenie o UFC czy KSW jest jakkolwiek prawdziwe.
Tyle że on po zejściu z bomby może wyglądać jak Brzeski, wiem że wygląd nie walczy, ale agresji też mu znacznie ubędzie.

Jeszcze co Denisa Zaleckiego, bo nie poruszałem tego tematu, ale jednak kolejna kompromitacja. Niektórzy sądzili, że łatwo się przejedzie po Płetwalu, a tu kolejny raz klops. Cholera nawet żałuję tej walki Denis vs Gracek, bo ten chłop jest tak nieprzewidywalny, że ja nie mam pewności czy Gracek, którego zbytnio nie cenie sportowo w tych FF by go nie zrobił. Dlatego gdzie on do Labrygi. 0 emocji. To będzie egzekucja. Denis to jest zawodnik maks na poziom Tyburski,Taazy, Alberto.

To nawet nie chodzi o to z kim ma walki, oni nie wezmą tej walki, on jest większy, cięższy i mocniejszy od Denisa, jak natan poszedł prawie spać po strzale gracka to od labrygasa by się odbił jeden z drugim.
Wystarczy że by stanął pod siatką i sobie czekał który podejdzie, zamiast w nich wlatywać, pod siatką po to żeby nie dać się W RAZIE CO wywalić.

Ale tam by się skończyło na strzale dla jednego a drugi by się poddał bez walki.

Jednak 105 a 120 to jest różnica, no i Denis był ulany, labrygas jest dojebany miesnio towarem.

A walki z Alberto nie będzie na mój nos. Obaj wca.
Ty gościu z dnia na dzień coraz większe kocopoły potrafisz pierdolić. :waldeklaugh:
Jak tylko chłopaki się nie posrają pana Labrygasa to go robią spokojnie w minutę.

Zobacz sobie walkę Alberta Sosnowskiego z dwoma krasnalami W SAMEJ STÓJCE. Tam Albercik właśnie zastosował Twoją taktykę i... Był liczony.

1739325494764.jpeg

Alberto vs Taazy
Denis vs Denis
Najman vs TBA

Z tego wszystkiego na razie tylko Alberto vs Taazy mnie grzeje. Ciekawe co oni wymyślą dalej, bo tam już tak wszystko się powtarza, że ja już totalnie nawet nie mam żadnych pomysłów na zestawienia.

Ej jeszcze co do afery Wrzosek- Tyburscy. Wytłumaczy mi kto czemu Wrzosek gra na strunach ,,Tyburski zakończył mi karierę"? Wrzosek już od bardzo dawna żyje z frików i od kiedy tu jest ani razu nie zawalczył na zawodowej gali, więc co on gada o zakończeniu mu kariery. W FF jak będzie chciał to on tu Najmana w wieku 44 lat może sobie dostać. Kolejny punkt gdzie uważam, że to jest przemyślana gra Wrzoska na etat biurowy w Famemma.

Tyburski nie odpuszcza. Dziś nawala storkami, że wygrał walkę z Wrzoskiem.

Facet bez odejścia z Famemma się ładnie pogrąża tą wojną. 0 honoru.

Alberto odpowiada Wrzoskowi, który mówił na wywiadach, że łatwo by poskręcał w parterze Alberto gdyby nie kontuzja.

Jeszcze co do walki Denis vs Denis. Jeden z największych błędów frikowego uniwersum w Polsce to nie zrobienie tej walki gdy Denis Zalecki był uważany za groźnego gościa. Sam nawet miałem hype na tą walkę gdy Labryga nie był dobrze znany, a Denis był tylko po Kubiszynie i Alanie. Zmarnowano ten moment. Teraz ta walka to jest 90 do 10 i mnie kompletnie nie grzeje.

Galowo z Wielkim Bu, a do programów z Załęckim albo Good Boysami lepsza.

Ja zawsze opisuje walki w aspekcie sportowym niż programowym. Mi tak szczerze nawet programowo Denis vs Denis się wypaliło, bo widziałem tą kombinacje już 40 razy. Będę się naprawdę długo zastanawiał czy odpalić ich F2F. Ostatniego panelu konfy Fame 24 z nimi do dziś nie oglądałem. Widziałem tylko jeden panel Binio vs Majewski.

Last edited:
Alberto odpowiada Wrzoskowi, który mówił na wywiadach, że łatwo by poskręcał w parterze Alberto gdyby nie kontuzja.

Ładnie się afroeurpoejczyk odkleił po tym fartownym turnieju. Sukces który może doprowadzić do tragedii, jeśli marzenia się spełnią i stanie do walki z Labrygą. Chciałbym to zobaczyć.

Ładnie się afroeurpoejczyk odkleił po tym fartownym turnieju. Sukces który może doprowadzić do tragedii, jeśli marzenia się spełnią i stanie do walki z Labrygą. Chciałbym to zobaczyć.

Nie żebym bronił Alberto, ale dlaczego fartownym skoro on trzech gości zrobił razem w 40 sekund?

Nie żebym bronił Alberto, ale dlaczego fartownym skoro on trzech gości zrobił razem w 40 sekund?
Ano stąd, że ułożyło się to wybitnie korzystnie, Malicha debiutant koło 40, Oskar, pięściarz który debiut miał pół godziny wcześniej, a na koniec rozbity totalnie Gracjan który stał jak zamurowany. Dodajmy jeszcze błędy sędziowskie na jego korzyść, ewidentne faule.. Chłop ma super warunki, więc jak będzie sumiennie trenował to może być bardzo mocnym freakiem, ale taki Pasta czy Labryga nie mieli by co z nim robić. Swieży Wrzosek czy Hallman robią go ma luzie, mimo różnicy gabarytów. Z Gracjanem różnie moze być zawsze bo ten ma kłopoty z myśleniem, zwłaszcza w czasie walki.

To już pozostanie tylko gdybaniem, ale czy ja wiem czy Pletwal by go zrobił skoro on dostał ostre wciry od Gracka.

Ładnie się odpalił. Zaczną teraz syfy na Wrzoska wychodzić, bo ten Tyburski to zacięty chłop.

Malicha debiutant koło 40

akurat debiut czy wiek nie określa Malichy w sposób definitywny, to jest zwykły leszcz - który nie ma nic wspólnego ze swoją muzyką. To jest gość pokroju Olejnika, Kapeli czy Robaliniego - tylko, że Malicha ma groźnych kolegów i sam też tak poniekąd wygląda. Zwykły leszcz, najsłabsze ogniowo turnieju.

Gawronek walczący na Clout i Fame powiedział w wywiadzie, że jego najwyższą wypłata w FF to
przedział 400 tysiecy- 1 mln.

Tu moim zdaniem totalny farmazon.

Back