Fame MMA gala youtuberów

oho schizofrenik się znowu odpalił i gada sam ze sobą. To chyba również świadczy o tym, że to gówno upada.

już Zadorą zaskoczył, ale wątpie żeby Koniobijca dał się poddać gilotyną w taki sposób.
Dałbym Bratana, Wampira, Płetwala, Gracka, Alberto, Tybori, Oskara.
Zadora był zielony w parterze. Plastusia też bym nie grał, bo Labrygas to koń i ja w sumie liczę na to, że go ustrzeli.

Na tej karcie jest tylko pewne, że Bratan robi Ferrari i Binkowski Majewskiego.

Przez ten bezsensowny 15 sekundowy parter ciężko obstawić te pojedynki, bo nikt nie wie jak w praniu będzie wyglądać te 15 sekund i czy małe faceciki nie będą obalać co 30 sekund aby tylko obalać.

jakieś predykcje co do najbliższej gali fame? myślicie, że Kwieciński ma szanse wygrać z Grackiem, jeśli podejdzie do tego rozważnie i nie będzie wchodził w wymiany?
Moje predykcje:
Josef Bratan
Pasternak
Bińskowski
Hallman
Szadziński
Alberto
Tybori
Oskar

Czasami się zastanawiam czy Turski to jeszcze dziennikarz czy już jakiś kabareciarz. Na tych swoich programach to, też już prawie się kładzie na tym stole niż siedzi normalnie.

Kiedyś pewnie za czasów jak kolegowales się z zielonym to przy okazji jakiejś tyrady w jego kierunku możliwe że cię zwyzywalem :lesnarhappy:
Musiałeś mnie z kimś pomylić, a po drugie ja zielonego lubie nadal czytac :D

Z przeciętnym Mindą nie dal rady więc wątpie, chociaż tutaj wiadomo różnica gabarytów.
Ale Minda lezał i dostał tak, że poddali walke. I po drugie plastuś to też jest przeciętny zawodnik.

okooo.png

Czasami się zastanawiam czy Turski to jeszcze dziennikarz czy już jakiś kabareciarz. Na tych swoich programach to, też już prawie się kładzie na tym stole niż siedzi normalnie.

Na pewno śliski hipokryta. Obleśny typ

Pasternak ma 4 dychy na karku i no wybitny nie jest mnie to nie zdziwi jak ten łeb labrygas go pacnie
Widziałem tego Penisa Lapyte jak na rowerze jechał, kawał bydlaka

Frajeri powiedział na f2f z murzynem że jutro będzie miał jaja w swoim gardle? :juanlaugh:

Czy mi na słuch siadło? Nie siadło, powiedział tak :juanlaugh:

Bartłomiej Czajka nowym sędzią głównym, czyli Jarosz się chyba już ulotnił na dobre.

Nic dziwnego, bo Famemma to dziś poletko Denisa Zaleckiego, a oni od dłuższego czasu mają konflikt.

Plus moim zdaniem Jarosz jednak woli 20 gal KSW niż coraz bardziej niepewny przemysł frikowy z 4-5 galami w roku, bo on przy Primemma nie robi, więc zostaje mu tylko Fame.

Ważenia Fame na żywo już na zasięgach 50-60 tysięcy, ale to leci z każdym miesiącem coraz niżej.

FF świat, który mógłby chodzić na zasięgach nawet 400-500 tysięcy. Co za wstyd.

Last edited:
Ferrari teraz na pokoju Fame'u mówi, że Bratan będzie kilka razy leżał jutro od jego ciosów.

:DC:

Pasternak ma 4 dychy na karku i no wybitny nie jest mnie to nie zdziwi jak ten łeb labrygas go pacnie
Pytanie jak stoi z parterem i grą pod siatką. To, że trenuje z marianem pudzianowskim i przestał mówic że chce do ufc może sugerować, ze wampir będzei miał poważne kłopoty w tym aspekcie.

Wszystkie walki na Famemma 24 przypominają powierzchnię gal Wotore. Tam nie będzie żadnej siatki.
To bjj trenowane z Pudzianem będzie mogło być jeszcze bardziej wykorzystane. No i UfC ponownie bedzie w dupie

Turski teraz mówi do Boxdela na pokoju żeby było więcej takich programów Fame jak odcinek Boxdela z Banndy gdzie np Labryga gotował, bo on ma już dość patologicznych dymów jak podczas programow Famemma 24.

Ja pier..:wall::facepalm:
.

Back