Fame MMA gala youtuberów

Pamiętam jak spory w szkole wyjaśniało się „za górką”.. gdyby w tamtych czasach prawdziwego chamstwa doszło nagrywanie i upublicznianie niektórych akcji to nawet nie chcę myśleć co by się działo.. chociaż charaktery też były inne niż teraz.

I mimo, że „ mojej historii na cohones i tak byś nie zrozumiał” to moc sprawcza jest wielka :

:wow:
Jaka tam moc sprawcza, jestem zwykłym userem tak samo jak ty czy inny nick. Gdybym miał moc to by pierwszego dnia od powrotu polecieli.

To kurwa byli czasy. Średnio raz na rok sobie odświeżam tą klasykę.

Kiedyś Arni z Sly'em się ścigali w kinie kto najwięcej typów odpierdoli i jakąś bronią. Teraz chłopaczki aktorzy się pompują kto lepiej przyjdzie ubrany na jakąś snobską galę dla elit.
Można tak zawsze gadać
Hitem ostatnich lat był jebany John Wick
Czy jest era spedalenia? Tak, ale zakładam że każda poprzednia generacja tak mówiła o następnej.

Co było pedalskiego w gwiezdnych wojnach?
Tej ja właśnie jestem na etapie nadrabiania Mandaloriana i reszty seriali, byłem sceptyczny ale tak mi siadło, że oglądam składając kolejny zestaw Lego Star Wars, kozak i nie ma nic pedalskiego wręcz przeciwnie, tak każe obyczaj

Tej ja właśnie jestem na etapie nadrabiania Mandaloriana i reszty seriali, byłem sceptyczny ale tak mi siadło, że oglądam składając kolejny zestaw Lego Star Wars, kozak i nie ma nic pedalskiego wręcz przeciwnie, tak każe obyczaj
Nie oglądałem nic z wojen prócz tych 6 filmów :lesnarhappy:

I aktor go grający ma 60 lat.
Następców nie będzie, bo szefowie są ukierunkowani na profile nowych Chameletów i Hollandów.
Keanu to aktor lat 90. Tak się ubiera Chalamet, z którego media robią przystojniaka.
1738711120951.jpeg

Last edited:

Od tego serialu Pedro Pascal wyskakuje z każdej lodówki.

Od tego serialu Pedro Pascal wyskakuje z każdej lodówki.
Ee jego twarz widać przez 10 sekund w całym serialu a wiem kto to jest tylko dlatego że wyświetlił mi się gdzieś artykuł, że ma brata transa co wygląda jak baba także nie wiem co ty masz za lodówki ale z moich tęczowi nie wyskakują

Co było pedalskiego w gwiezdnych wojnach?
:korwinwhat:
Może nie spedalone, ale Luke całujący Leie to zboczenie i sodomia w chuj.
Mando się zjebał po 2 sezonie, 3 nie mogłem przemęczyć
A co do uniwersum to Akolita chociażby
Keanu to aktor lat 90
Z tym że Keanu nigdy nie wyglądał na mięśniaka jak Arnie czy Sly, wręcz miał taką buźkę pretty boya

Ee jego twarz widać przez 10 sekund w całym serialu a wiem kto to jest tylko dlatego że wyświetlił mi się gdzieś artykuł, że ma brata transa co wygląda jak baba także nie wiem co ty masz za lodówki ale z moich tęczowi nie wyskakują

Pedro Pascal ma brata transa?Wow

Z tym że Keanu nigdy nie wyglądał na mięśniaka jak Arnie czy Sly, wręcz miał taką buźkę pretty boya
No właśnie żyjemy w taki czasach, że dziś Kenu robi za wielkiego faceta, bo tak obniżyły się mega standardy. Tak zgodzę się, że w prime to był taki sweety boy ala Tom Cruise, ale dziś już przy Chamalatach i Hollandach wypadają niczym jak Bóg męskości.

Mando się zjebał po 2 sezonie, 3 nie mogłem przemęczyć
A co do uniwersum to Akolita chociażby
Aaa zapomniałem, chyba podświadomie wymazałem z pamięci, że dali czarna babe x2 na główną rolę. Mi się cały Mando podobał, Boba Fett też, Ashoke dopiero włączyłem ale tylko dlatego, że poprzednie mi się spodobały i składałem właśnie jej Interceptora z Lego, zobaczymy chociaż nie lubię kobiet w takich rolach.

Można tak zawsze gadać
Hitem ostatnich lat był jebany John Wick
Czy jest era spedalenia? Tak, ale zakładam że każda poprzednia generacja tak mówiła o następnej.
Spedalenie jest mocne, jak się porówna, nawet z bardziej nijakimi wczesnymi latami 10.

Spedalenie spedaleniem, tutaj poprostu następuje propaganda multi kulti.

Tak jak nas w białym kraju od początku historii powstania, raczą reklamami z Lidla z niemieckimi murzynami których oni sami sobie zawołali, a teraz chcą wcisnąć połowie Europy.

Gdy byłem jeszcze nastolatkiem to nie było reklam z murzynami, a teraz? Teraz to powodzenia w szukaniu reklamy skierowanej do Polaka bez kolorowego przybłędy.

Spedalenie spedaleniem, tutaj poprostu następuje propaganda multi kulti.

Tak jak nas w białym kraju od początku historii raczą reklamami z Lidla z niemieckimi murzynami których oni sami sobie zawołali, a teraz chcą wcisnąć połowie Europy.

Gdy byłem jeszcze nastolatkiem to nie było reklam z murzynami, a teraz? Teraz to powodzenia w szukaniu reklamy skierowanej do Polaka bez kolorowego przybłędy.
Wczoraj byłem w Rossmanie i na okładce paczki pieluch widziałem murzyniątko.

Spedalenie jest mocne, jak się porówna, nawet z bardziej nijakimi wczesnymi latami 10.
I tak by powiedziała osoba z XIX wieku jakby zobaczyła XX wiek, można się bawić w nieskończoność
A Wy którzy się śmiejecie z bezdomnych dolewacie oliwy do ognia.
Aaa zapomniałem, chyba podświadomie wymazałem z pamięci, że dali czarna babe x2 na główną rolę. Mi się cały Mando podobał, Boba Fett też, Ashoke dopiero włączyłem ale tylko dlatego, że poprzednie mi się spodobały i składałem właśnie jej Interceptora z Lego, zobaczymy chociaż nie lubię kobiet w takich rolach.
Zobacz sobie animację wojny klonów, 7 sezonów. Powinno Ci się spodobać

Wczoraj byłem w Rossmanie i na okładce paczki pieluch widziałem murzyniątko.
I wszystko.
Do murzyniatek nic nie mam ale do ich rodziców i kretynów europejskich którzy ich ściągają z chat wybudowanych z gówna już mam.

Dla takiego dziecka to szansa na normalne życie w lepszym cywilizowanym kraju a nie w chacie z gówna z obiadem gotowanym na ognisku.

Back