Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oświadczenie po rozstaniu...![]()
View attachment 117277
Życie w wolnym związku...
@Siwy25_1Sheeya wolna, tylko przez te jej dziary kolega już chyba nie zainteresowany... jak wcześniej panną
Oświadczenie po rozstaniu...![]()
View attachment 117277
Życie w wolnym związku...
@Siwy25_1Sheeya wolna, tylko przez te jej dziary kolega już chyba nie zainteresowany... jak wcześniej panną
Ćpasut zgłoszony.

Ale kurwa gówno karta

To Wy decydujecie.
W takim razie dawać tam przystojniaka z wca Omielańczuka żeby ich pozabijał.

To Wy decydujecie.
Ma być ktoś, kto jeszcze nie walczył we frikach. Spekulują o pięściarzu Oskarze Wierzejskim lub Narkunie xdZnów te same mordy. Ciekawe czy z tej ogłoszonej 7 na 10 Gracjan i Wrzosek biorą to w formule MMA z 15-20 sekundowym parterze gdyby załapali się w tym 8 osobowym turnieju.
Ma być ktoś, kto jeszcze nie walczył we frikach. Spekulują o pięściarzu Oskarze Wierzejskim lub Narkunie xd
Ma być ktoś, kto jeszcze nie walczył we frikach. Spekulują o pięściarzu Oskarze Wierzejskim lub Narkunie xd
Podobno wygrany pierwszego turnieju FAME płynie dalej.
Filip ślizga się po PDF-ie!!!
Zwykły śmieć.Żona Filipa kozak akcja, jeszcze z jego konta to wrzuciła :D
Żona ładniejsza od equrwiska.Zwykły śmieć.
Moja była też miała dostęp do moich pasów, musiałem chłopaków tu prosić o zmianę maila itp
Filip to pała.
Żona ładniejsza od equrwiska.

Albo chce zdobyć więcej fame'u takimi akcjami... albo w d... mu się poprzewracało (w głowie) po walce w freakach...Widocznie Wrzosini mu za mocno przypierdolił. Szkoda strzepic ryja.
aż musiałem sprawdzić na Tapology kto to...Nie wiem wgl. o co biega. Jakby sie przestał na chwile podniecać to może by powiedział dokładnie o co biega albo nie zabierał głosu.QTazi ma długi język, co już można było zauważyć jak mu rower zajebali.