Fame MMA gala youtuberów

I ten baran długów najebał?
Przecież on w czasach świetności pojebaną kasę zgarniał.
Tak było w piosence.
Chociaż Kurcze na początku nie był taki zły. Wiele blogów było ciekawych, pomysłowych jak np. ten dlaczego ktoś studiuje polonistykę w Tokjo. Wszystko nieźle kręcone a zaczynał od gadania o grach ze słabej kamerki. Nic dziwnego, że czasami miał nawet 100 tys na patronite
Później zaczął wariować jakby był jakimś trybunem ludowym plus ta Kasia co było jakimś reality show. Oni udawali związek dla wyświetleń...
Jest takie powiedzenie, że trójkąt bermudzki dla facetów to: kobiety, narkotyki i ego -nie wiem dlaczego przypomina mi się to gdy jest temat Gonciarza :korwinlaugh:

Tylko ja na tym forum nie śledzę tych jutubów i nie wiem kim w większości oni są? Co to za gonciarz, o jakich aferach z nim piszecie, odpierdalał jakieś kulawe akcje jak czik czy inny baxtone?

Tylko ja na tym forum nie śledzę tych jutubów i nie wiem kim w większości oni są? Co to za gonciarz, o jakich aferach z nim piszecie, odpierdalał jakieś kulawe akcje jak czik czy inny baxtone?
Nie tylko ty. Ja też nie wiem kim oni byli. "Odkryłem" ich niedawno i jestem w szoku że ktoś im wysyłał kasę za ogladanie np.jak grają w grę czy jak bije matkę. Zerkam czasami na jakieś podsumowania np.konferencji.

Laski chyba faszerował narkotykami za seks.
Albo to Gargamel... jeden chuj

przeczytałem że Włodarczyka nóżka boli i chce w butach

szanuje Jarka Pashe, fajny gość i dal razem z innymi w chuj emocji na scenie cs'a

nie dziwie ze się wkurwia

a Włodarczyk jak jebal friki w wywiadzie hoho, powinieneś do Szpilki wejść na zasadach mma, typ smierdzi fałszem i generalnie nigdy go nie trawilem

ja śledziłem kanały YT głównie o tematyce podróżniczej, trochę kanałów kołczingowych dla beki (bo kołczing to najlepszy stand up) i jakieś poradniki, filmy i seriale dokumentalne głównie niemieckie i amerykańskie oraz bekowe brytyjskie programy. Kiedyś też kanały gamingowe, kiedy jeszcze nie były zbieraniną patoli typu NItrusy itp. Dlatego między innymi trafiłem na Gonciarza. Tworzył ciekawe filmy podróżnicze takie jak np. te:

Ale niestety pomyślał, że może zwiększyć popularność będąc lewackim guru co skończyło się spadkiem popularności i tym, że stał się memem internetowym. Gwoździem do internetowej trumny był ten Hejtpark gdzie Stanowski udowodnił, że ten człowiek nie ma nic do powiedzenia w sprawach polityczno-światopoglądowych.

Po tej Pandora Gate jakieś laski zarzucały mu dziwne akcje jak załatwianie narkotyków za seks itp. ale zbytnio mu nic nie udowodnili bo gdyby udowodnili to Japończycy zakazaliby mu wjazdu do Japonii znając ich podejście do obcokrajowców.... To nie jest jakiś Baxton i w przeciwieństwie do niego miał ciekawsze filmiki na yt coś wnoszące.
Ze środowiska freakfighterów kojarzyłem przed galami freakowymi tylko Meduzę bo nagrywał swego czasu dość zabawne internetowe pranki zwłaszcza kiedy można było dzwonić do dwóch osób naraz na skype

To tylko utwierdza mnie w przekonaniu jak łatwo kogoś pomówić. Szczególnie jak robi to kobieta.
Dokładnie. Bądźmy poważni niby jebać Gonciarza, ale Japonia to nie są Niemcy i tam jeśli odpierdalasz=drugi raz nie wjedziesz.
Gdyby mieli dowody na Gonciarza to pożegnałby się z Japonią

Dokładnie. Bądźmy poważni niby jebać Gonciarza, ale Japonia to nie są Niemcy i tam jeśli odpierdalasz=drugi raz nie wjedziesz.
Gdyby mieli dowody na Gonciarza to pożegnałby się z Japonią
To ciekawe. Nie interesuje się tymi patusami internetowymi jedynie to na co na forum trafie.
Gonciarz nie odjebal lipy?

Attachments

• FDD1797B-49C0-48EC-BDA1-72B43805FCAB.jpeg
    FDD1797B-49C0-48EC-BDA1-72B43805FCAB.jpeg
    571.7 KB · Views: 66
Muran i Boxdel zatrzymani :pociesznymirek:

Policjanci z garnizonu stołecznego zatrzymali aż 8 osób w związku z informacją o bombie w samolocie LOT-u. Jak udało nam się nieoficjalnie ustalić wśród zatrzymanych są znani influencerzy m.in. 29-letni Michał B. – Boxdel, 56-letni Jacek M. i prawdodpobnie kilku innych patocelebrytów… W budynku policjanci mieli znaleźć także środki odurzające.

To ciekawe. Nie interesuje się tymi patusami internetowymi jedynie to na co na forum trafie.
Gonciarz nie odjebal lipy?
Hm myślę, że taki odwrócony efekt aureoli: nielubiany lewak więc aż chce się uwierzyć we wszystko co o nim złego wypisują w internecie. Raczej głównie są słowa przeciwko niemu.
Ale za ten Gargamel no nieźle odwalał...

Hm myślę, że taki odwrócony efekt aureoli: nielubiany lewak więc aż chce się uwierzyć we wszystko co o nim złego wypisują w internecie. Raczej głównie są słowa przeciwko niemu.
Ale za ten Gargamel no nieźle odwalał...
No cóż ja tylko pobieżnie widziałem tą sprawe ale wydaje mi się że ten typ nie może być w pełni normalny
1722098520639.png

Muran i Boxdel zatrzymani :pociesznymirek:

Policjanci z garnizonu stołecznego zatrzymali aż 8 osób w związku z informacją o bombie w samolocie LOT-u. Jak udało nam się nieoficjalnie ustalić wśród zatrzymanych są znani influencerzy m.in. 29-letni Michał B. – Boxdel, 56-letni Jacek M. i prawdodpobnie kilku innych patocelebrytów… W budynku policjanci mieli znaleźć także środki odurzające.
Oczywiście już ich bronią hurr durr spoofing, ale coś czuję, że taki debil jak boxdel mógł takie coś odpierdolić dla klików i liczę wtedy, że dostanie maksymalny wyrok.

Oczywiście już ich bronią hurr durr spoofing, ale coś czuję, że taki debil jak boxdel mógł takie coś odpierdolić dla klików i liczę wtedy, że dostanie maksymalny wyrok.
Policja sprawdzała tylko po numerze, nabrała się na bo nie dostała potwierdzenia u operatora - tej Nitro to jest taki szkodnik i takie bajki opowiada...
Jeszcze najlepsze było jak opowiadał ze swoją Karyną jak jego dziecko było dręczone w szkole i on był oburzony na nauczycieli oraz że ban na Yt to spisek i jakaś osoba w supporcie YT jest poprostu złośliwia i on ta osobę z prawnikiem dojedzie :waldeklaugh:

Back