Siedem
NoLife FC
To napewnoAle 100 tys gwarantowane, to i tak na pewno kilka razy wiecej niż miał u Jóźwiaka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To napewnoAle 100 tys gwarantowane, to i tak na pewno kilka razy wiecej niż miał u Jóźwiaka.
Ma ktoś screeny lub video z tekstami Owczarz, że ona nie do freaków, a po wypadnięciu z ostatniej karty, że nie zasili karty fejmu na narodowym?DOMY NA LINKI
View attachment 105929

I ten baran długów najebał?Nowa piosenka:
,,Kasiu wróć
Spłacić długi"
Przesłuchana cała Bestia z Tokyo, a Gonciarz mówił, że będzie też nowe -pokazuje ząbki
![]()
Tak to jest jak się jest śmieciem ludzkim.I ten baran długów najebał?
Przecież on w czasach świetności pojebaną kasę zgarniał.
Stadion ustawili "tylko" na 47 tysięcy.
Tak było w piosence.I ten baran długów najebał?
Przecież on w czasach świetności pojebaną kasę zgarniał.

Stadion ustawili "tylko" na 47 tysięcy.
Nie tylko ty. Ja też nie wiem kim oni byli. "Odkryłem" ich niedawno i jestem w szoku że ktoś im wysyłał kasę za ogladanie np.jak grają w grę czy jak bije matkę. Zerkam czasami na jakieś podsumowania np.konferencji.Tylko ja na tym forum nie śledzę tych jutubów i nie wiem kim w większości oni są? Co to za gonciarz, o jakich aferach z nim piszecie, odpierdalał jakieś kulawe akcje jak czik czy inny baxtone?
Laski chyba faszerował narkotykami za seks.Tylko ja na tym forum nie śledzę tych jutubów i nie wiem kim w większości oni są? Co to za gonciarz, o jakich aferach z nim piszecie, odpierdalał jakieś kulawe akcje jak czik czy inny baxtone?
Nie znam internetu z czasów działalności gargamela, kurwa wardege poznałem dopiero jakieś 3 lata temu, znaczy dowiedziałem się kim jest, co robi i to wszystko, ja kompletnie jestem wycięty ze świata internetu w latach 2000"naście" bo byłem zajęty innymi tematami.Laski chyba faszerował narkotykami za seks.
Albo to Gargamel... jeden chuj
No i nie masz czego żałowaćja kompletnie jestem wycięty ze świata internetu w latach 2000"naście" bo byłem zajęty innymi tematami.
Owczarz niby wywodzi się z boksu. Może jednak warto zaryzykować.DOMY NA LINKI
View attachment 105929
ja śledziłem kanały YT głównie o tematyce podróżniczej, trochę kanałów kołczingowych dla beki (bo kołczing to najlepszy stand up) i jakieś poradniki, filmy i seriale dokumentalne głównie niemieckie i amerykańskie oraz bekowe brytyjskie programy. Kiedyś też kanały gamingowe, kiedy jeszcze nie były zbieraniną patoli typu NItrusy itp. Dlatego między innymi trafiłem na Gonciarza. Tworzył ciekawe filmy podróżnicze takie jak np. te:Tylko ja na tym forum nie śledzę tych jutubów i nie wiem kim w większości oni są? Co to za gonciarz, o jakich aferach z nim piszecie, odpierdalał jakieś kulawe akcje jak czik czy inny baxtone?
To tylko utwierdza mnie w przekonaniu jak łatwo kogoś pomówić. Szczególnie jak robi to kobieta.Laski chyba faszerował narkotykami za seks.
Albo to Gargamel... jeden chuj
Dokładnie. Bądźmy poważni niby jebać Gonciarza, ale Japonia to nie są Niemcy i tam jeśli odpierdalasz=drugi raz nie wjedziesz.To tylko utwierdza mnie w przekonaniu jak łatwo kogoś pomówić. Szczególnie jak robi to kobieta.
To ciekawe. Nie interesuje się tymi patusami internetowymi jedynie to na co na forum trafie.Dokładnie. Bądźmy poważni niby jebać Gonciarza, ale Japonia to nie są Niemcy i tam jeśli odpierdalasz=drugi raz nie wjedziesz.
Gdyby mieli dowody na Gonciarza to pożegnałby się z Japonią
Dopięła swego.
Komentarze są dooobre…Z Nikitą albo z dosią
miejskireporter.pl
Hm myślę, że taki odwrócony efekt aureoli: nielubiany lewak więc aż chce się uwierzyć we wszystko co o nim złego wypisują w internecie. Raczej głównie są słowa przeciwko niemu.To ciekawe. Nie interesuje się tymi patusami internetowymi jedynie to na co na forum trafie.
Gonciarz nie odjebal lipy?
No cóż ja tylko pobieżnie widziałem tą sprawe ale wydaje mi się że ten typ nie może być w pełni normalnyHm myślę, że taki odwrócony efekt aureoli: nielubiany lewak więc aż chce się uwierzyć we wszystko co o nim złego wypisują w internecie. Raczej głównie są słowa przeciwko niemu.
Ale za ten Gargamel no nieźle odwalał...
A to akurat prawda: odbiło mu od fejmuNo cóż ja tylko pobieżnie widziałem tą sprawe ale wydaje mi się że ten typ nie może być w pełni normalny
View attachment 106133
Oczywiście już ich bronią hurr durr spoofing, ale coś czuję, że taki debil jak boxdel mógł takie coś odpierdolić dla klików i liczę wtedy, że dostanie maksymalny wyrok.Muran i Boxdel zatrzymani
Policjanci z garnizonu stołecznego zatrzymali aż 8 osób w związku z informacją o bombie w samolocie LOT-u. Jak udało nam się nieoficjalnie ustalić wśród zatrzymanych są znani influencerzy m.in. 29-letni Michał B. – Boxdel, 56-letni Jacek M. i prawdodpobnie kilku innych patocelebrytów… W budynku policjanci mieli znaleźć także środki odurzające.
![]()
8 osób zatrzymanych z informacją o bombie w samolocie! Wśród zatrzymanych znani influencerzy - Miejski Reporter - wydarzenia Warszawa
Samolot leciał z Warszawy do Nowego Jorku. Po otrzymaniu informacji o bombie zawrócił do stolicy, gdzie lądował awaryjnie. Pasażerów bezpiecznie ewakuowano. Jeszcze przed wylądowaniem maszyny służby namierzyły sprawców głupiego żartumiejskireporter.pl
Policja sprawdzała tylko po numerze, nabrała się na bo nie dostała potwierdzenia u operatora - tej Nitro to jest taki szkodnik i takie bajki opowiada...Oczywiście już ich bronią hurr durr spoofing, ale coś czuję, że taki debil jak boxdel mógł takie coś odpierdolić dla klików i liczę wtedy, że dostanie maksymalny wyrok.