Fame MMA gala youtuberów

Oni ten stadion robią o rok za późno jak nie jeszcze dłużej. Friki siadły, nie ma nowych twarzy, robią gówniane walki bo każdy chce wyjść w swojej dziedzinie, już nie mówiąc , że kurwa samych nudnych zawodników podpisują. Natan przedłużył chwilowo friki przez dymy jakie robił. Zrobili by walkę na siekiery do pierwszego zabitego, od razu Koloseum by się wypełniło.

Został miesiac do gali a oni nie sprzedali nawet połowy stadionu. Myślisz że nagle sprzedaż ruszy z kopyta? Największe działa już wystawili, nic mocniejszego nie będzie żeby napędzić sprzedaż
Nadal myślę, że zapełnią, ostatecznie zjadą z biletów nieco, ludzie przyjdą. Natomiast z pewnością potknęli się więcej razy przy tym evencie niż w 10 poprzednich, czego nie można lekceważyć. Ale jednak nadal uważam, że to pykanie bo jest dużo ludzi co lubi się pokazać, Stadion więc hurr durr raz w historii freakow się wydarzy, dobry termin a fanów freaków jest sporo, może nie tyle co piłki, ale event pojedynczy. Aczkolwiek ilość gówna które się dzieje z tą kartą to jest standard Prime a nie Fame. Może ktoś się stara trochę wypierdolić ten stolik i się wyjebią na tym evencie. Dla mnie są fenomenem, zbudowali markę w gównianym biznesie, w mega szybkim czasie. Ciężko nie docenić ich profesjonalizmu, pamiętając, że lepią z gówna. Zobaczymy.

"Stop patologii", ale to o sobie mówisz? Były gangus co to krzywdził ludzi, a jak przyszło do zapłaty za swoje czyny to szukał opcji jak zmniejszyć wyrok, więc posprzedawał tych z którymi to robił. Teraz wielki kurwa aktor...Zwykłe ścierwo, które powinno skończyć w dole z wapnem. Oddaj z tej kasy co to ją zarobiłeś tym ludziom, którym wyrządziłeś tą krzywdę!!
Takie są zasady gry: większe gangusy ustalają z policją która płotka ma siedzieć bo wykrywalność musi być, a czasami płotki też chcą być piraniami i gryźć...
Pamietacievprogram cela o Polakach siedzących w więzieniach w Ameryce Południowej?
Nagle na lotnisku przychodzi masa policji, jeszcze pies nie sprawdził bagażu a już wiedzą, że trzeba aresztować. Życie: jeden przemytników idzie siedzieć bo jest poświęcony dla statystyk wykrywalności a w tym samym czasie kilka ton spokojnie płynie do Amsterdamu albo do Włoch...

Nie uważam, że w tym interesie można mówić o zdradzie. To tak jakby ktoś pretensje, że w pokerze ktoś blefuje.
Chociaż ci wszyscy pseudonawróceni bandyci nic nie mówią o zadośćuczynieniu ofiarom, tak ogólnie mówią co robili.
Ten policjant, który zwerbował Masę mówił, że zna tylko dwóch takich gangsterów, którzy oddali zarobione pieniądze...
Nie wiem kto jest gorszy: Różal czy Oświęcimskimi..

W ogóle jeśli w Polsce ktoś się zajmuje przestępstwami z przemocą to albo jest sadystą albo ma słabe IQ.
Czasami mam wrażenie, że ten raj dla białych kołnierzyków jest po to aby była mniejsza przestępczość z przemocą
Jak to mówił Graś na podsłuchach: tyle rzeczy opłaca się bardziej niż narkotyki
Czaicie: nawet narkotyki nie są w top zyskownych zajęć w Polsce, kosmos :korwinlaugh:

IMG_20240804_162835.jpg

Nie podejrzewałem Krzysia o taką fantazje :usunto:

Przecież zaraz będą musieli zawinąć się z powrotem na Atlas Arene do Łodzi albo i Sport Arene (pozdro ksw) jak tak dalej pójdzie

Chyba 13 tysiecy biletów. Nie sprzedali nawet połowy tego co udostępnili a gdzie druga połowa.

Moim zdaniem to jest błąd, gość nie ma parteru, wielkiej fizyczności no i najważniejsze, bardzo mała klatka i przede wszystkim tylko jedna runda, wystarczy że mu ten greg wejdzie za plecy i posiedzi tam 3 minuty i Taazy odpada.
Ale 100 tys gwarantowane, to i tak na pewno kilka razy wiecej niż miał u Jóźwiaka.

Back