HeyPussyRUstillThere
UFC Middleweight
No i zaczyna się odbudowywanie wizerunku. Sztywni zasadowcy :) powrót grubej świni w 2024.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Coś trenuje czy takie tam głupoty Polak gadał by było niby ciekawiej?Typ z Twittera, mieszka w Niemczech, pracuje u jakiegoś turasa i kręci tam kebaba. Udziela się w temacie piłki nożnej i nazbierał parę k followersów, bo dużo hejtuje i zaczepia znane osoby.
Co on może trenować ? Chlanie codziennie po robocie u TurkaCoś trenuje czy takie tam głupoty Polak gadał by było niby ciekawiej?
Nie obserwuję go to nie wiem, zawsze jak mi się przewijał w dyskusjach to w tematach piłkarskich i trochę frikowych, nigdy na tliterowym boksie czy MMA. Może coś trenował kiedyś, a może dopiero zaczął i się skompromituje jak Fabijanski. Po wyglądzie nie spodziewam się zbyt wiele ale w Gromdzie są zabijaki z wyglądu, a później padają po jednym strzale więc może taka pizda zaskoczy w drugą stronę.Coś trenuje czy takie tam głupoty Polak gadał by było niby ciekawiej?
Szybko w cipe dostanie bo to jest lamus.Nie obserwuję go to nie wiem, zawsze jak mi się przewijał w dyskusjach to w tematach piłkarskich i trochę frikowych, nigdy na tliterowym boksie czy MMA. Może coś trenował kiedyś, a może dopiero zaczął i się skompromituje jak Fabijanski. Po wyglądzie nie spodziewam się zbyt wiele ale w Gromdzie są zabijaki z wyglądu, a później padają po jednym strzale więc może taka pizda zaskoczy w drugą stronę.
Taki Oskarek Konopski się nawet ładnie bił, więc jest nadziejaNie obserwuję go to nie wiem, zawsze jak mi się przewijał w dyskusjach to w tematach piłkarskich i trochę frikowych, nigdy na tliterowym boksie czy MMA. Może coś trenował kiedyś, a może dopiero zaczął i się skompromituje jak Fabijanski. Po wyglądzie nie spodziewam się zbyt wiele ale w Gromdzie są zabijaki z wyglądu, a później padają po jednym strzale więc może taka pizda zaskoczy w drugą stronę.

Na konfach polak go przeora.
Turska zgaszonaDzieje się
Dzieje się
Dzieje się
Pewnie tam tarcia mocne za kulisami. Ciekawe co jeszcze wypłynie i na kogo.
On jeszcze chyba nawet nie był deportowany do Polski.Na ochronkach śmieć leży albo na sledczaku w co szczerze wątpię, poczekamy aż zjedzie na prawdziwą puche, tam nawet frajerzy z nim pojadą.
nie zapominaj o legendarnej walce dumny ćpun vs niepełnosprawny koksu, który może skończyć w sądzie za ten swój sklep internetowy...Dupsko kelnera boli, że ktoś trzepie kasę na frikach po tym - co sam przyznał - sami na początku zaczęli ich promować. Pudzian w butach, odkopanie Najmana etc. I teraz pretensje, że ludzie płacą innym "federacjom" za całe gale frikowe![]()
Zobaczymy.Ale ten sklep Koksa był zarejestrowany w USA, więc polskie sądy chooja mu zrobią? Skazanie za ten wywiad na KS też nie wchodzi w grę![]()
Kelner ma rację wyjątkowo, na chuj im MMA jak tam 80% to kurwa walki w innych formułach a pełnoprawną walka MMA na zasadach Ufc się nigdy nie odbyła.Obcięty pierwszy człon bez tego drugiego MMA - Co on kurwa bełkocze?
![]()
Współwłaściciel KSW chce… zmiany nazw organizacji freakfightowych. "Wtedy nie miałbym nic przeciwko"
Niedawno współwłaściciel KSW, Martin Lewandowski, skomentował wpływ federacji freakfightowych na mieszane sztuki walki. Biznesmen nie gryzł się w język i otwarcie skrytykował wspomniane organizacje. Popularność freakfightów rośnie z dnia na dzień. Na rynku pojawia się coraz więcej federacji...www.meczyki.pl
Chodzi o formę wypowiedzi, a nie o treść.Kelner ma rację wyjątkowo, na chuj im MMA jak tam 80% to kurwa walki w innych formułach a pełnoprawną walka MMA na zasadach Ufc się nigdy nie odbyła.
Tomasz Sik w akcji, czyli gwiazdka mmaenel vip
Tomasz Sik w akcji, czyli gwiazdka mmaenel vip

Dosłownie polszmatżyd w swojej najlepszej formie...Ciężko to oglądać było w spokoju bo ta rażąca niesprawiedliwość do uczciwych ludzi jest porażająca.oczywiśćie nie zabrakło ekseprta Jakuba Żaczka w programie pokazanego jako Zenobia Żaczek
znany wcześniej jako Jakub Gawlikowski zaburzony przebieraniec co zajmuje się zajmowaniem pustonstanów które są czyjąś własnością z dzikimi lokatorami robi za autorytet w Polsacie![]()
![]()
![]()
![]()