Fame MMA gala youtuberów

Przecież gówniarzeria wszystko kupi.

Każdy kit byle tylko poleciał na Tiktoku, Youtubie czy innej platformie podany przez aktualnego ,,idola’’.

:fjedzia:
Pomijając już jednego upośledzonego z tego forum, ale kiedyś na jednym portalu przeczytałem, że któryś z tych debili którzy nie wiedzą co to uczciwa praca napisał, że "zarabia na YT 20 milionów rocznie", a gimby się podpaliły, że "o kurwa to jest jeden z najbogatszych Polaków". Tylko liczba z pizdy wzięta i zero pojęcia o tym jaka to kasa.

A pionierzy polskiego MMA, czyli Antoni Chmielewski i Miras Okniński też siedzieli. A Antek siedział za zabicie staruszki, więc to nie są żarty.

Polskie MMA było budowane na światku przestępczym.

Wiesz. Takiemu to dasz jedną lufę i leży, więc łatwo mieć sprawę o ile dziadek zadba o obdukcję.

Ale czy to jest poważne pobicie? No chyba nie.

Wiesz. Gdyby każdy szedł na obdukcję po jednej lufie to byśmy mieli 10 razy więxej wyroków o pobicie. Uczciwa solówa to uczciwa solówa niezależnie od wieku.

Np. kolega dał mi lufę i idę do lekarza. Mam oficjalną obdukcję o siniaka na żebrach. Mogę go oskarżyć i udupić.

Może Antek też dał jedną lufę? Solówka, to solówka.

Młody jeszcze jesteś koliega, myślenie gimnazjalno-licealne.

Przecież gówniarzeria wszystko kupi.

Każdy kit byle tylko poleciał na Tiktoku, Youtubie czy innej platformie podany przez aktualnego ,,idola’’.

:fjedzia:
chyba najbardziej wierzę temu Frizowi bo koleś mówi konkretami. Spytali go ile ma milionów na koncie to roześmiał się i powiedział, że 20 tys. zł,
ile kosztował go dom
odpowiedział, że wynajmuje (BTW faktycznie często bardziej opłaca się wynajmować dom niż kupić, nawet teraz jego były dom jest na otodom za 20 tys do wynajęcia).

Albo te teksty ile to w tym Fame nie zarabiają, że tam prawie każdy po pół miliona. Tak jeśli strumyk byłby w PPV to i tak byłoby za mało :korwinlaugh:
Już nie mówiąc, że teraz można się założyć, że większość tych zawodników FAme za 10 lat będzie w najlepszym scenariuszu bankrutami a w najgorszym skończą z długami niemożliwymi do spłacenia -więc nie ma co im zazdrościć...
Plus trochę osób skończy z problemami psychicznymi bo granie kogoś kim się nie jest męczy nawet profesjonalnych aktorów a co dopiero amatorów np. Marek Kondrat i Dorociński o tym opowiadali jak niektóre filmy męczą psychicznie. Zwłaszcza jeśli ktoś próbuje być w internecie Jokerem albo kierować hejtem jak Nitro...
Jedyne kto mocniej zarobi na freakach to właściciele Fame. HL to pewnie kolejna czeczeńska mentalność, że excel nie jest ważny gdy firma jest aby...

W szkołach powinna być matematyka finansowa łamana na rachunkowość to połowa tych pseudobogatych byłaby w necie wyjaśniana...

@Dawid _Ozdoba-Legenda

Jednak jak żyjesz tagami Fame i HL i nawet ciebie to nie dotyczy i ciągle widzisz Jacek czy Mateusz to k...a pisane przez Julki

To nawet ja jako ostry zadymiarz potrzebuje odpoczynku, bo trochę się tego ulewa.

I weź teraz pomyśl co oni przechodzą.

Czas wrócić na boiska LM i trochę sobie odpocząć od tego.

Janek Sram miał rację, że to może wymęczyć człowieka, nawet fana FMa.

Trochę taki niebezpieczny Vibe filmu American History X sie z tego robi. Po polsku ,,Nienawiść"

Gdzie był Norton i syn Sary Connor.

Trochę mnie to martwi.

Last edited:
@Dawid _Ozdoba-Legenda

Jednak jak żyjesz tagami Fame i HL i nawet ciebie to nie dotyczy i ciągle widzisz Jacek czy Mateusz to k...a pisane przez Julki

To nawet ja jako ostry zadymiarz potrzebuje odpoczynku, bo trochę się tego ulewa.

I weź teraz pomyśl co oni przechodzą.

Czas wrócić na boiska LM i trochę sobie odpocząć od tego.

Janek Sram miał rację, że to może wymęczyć człowieka, nawet fana FMa.

Trochę taki niebezpieczny Vibe filmu American History X sie z tego robi. Po polsku ,,Nienawiść"

Gdzie był Norton i syn Sary Connor.

Trochę mnie to martwi.
Chcesz dymów Paździerzu? Dawaj na Ring!

Największy plot twist w historii?

Gdy ja podpisze deklaracje o rozwiązanie FMa w trybie natychmiastowym.

A mam takie myśli ryby. Mam.

To za youtuberków.

Deft i reszta mogę Was kiedyś poprosić nawet aby cały dział Freak Mma został usunięty. Nie bądźcie zaskoczeni.

Moja ciężka praca nie była wykonana po to by Youtuberki przejęły FMa. O NIe!!!

Nie w takim celu budowałem tą potegę.

Last edited:

To za youtuberków.

Deft i reszta mogę Was kiedyś poprosić nawet aby cały dział Freak Mma został usunięty. Nie bądźcie zaskoczeni.

Podpisać to ty możesz cp najwyżej legitymację szkolną.
Wymyślasz jakiś skrót FMa. Co to znaczy? Ty taki fanbase że nawet nazwy nie umiesz napisać.
Wiesz ze gdyby FameMMA była kobietą, to już dawno byłaby z tobą w ciąży mnogiej. Tak się spuszczasz. Chyba że strzelasz ślepakami, tak samo jak argumentami w dyskusji.

62210534-51D7-4515-805E-12692FA76B5B.gif

To za youtuberków.

images (5).jpeg

GW która ostatnio też słynie z promowania FMa, daje takie coś.

Biedni dziennikarze już nie wiedzą co robić w tym temacie :lol:

Ten gościu byłby legendą konf FMa gdyby było to w latach jego młodości

RIP Grzesiek.

Szkoda że było z nim tak mało wywiadów.

1676484644583.png

Last edited:
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się o istnieniu śp. Grzegorza faktycznie ciekawy był

65 letni Grzesiek to dziś byłby najciekawszą osobą udzielającą wywiady z SW.

To daje do myślenia trochę. Szczerze zawsze mnie dziwiło że go nie ma w tv czy na yt. Człowiek entertaiment.

Back