Fame MMA gala youtuberów

0.jpg

Powrót do korzeni. Jak freakowcy zaczynali, to każda walka, która wyszła poza I rundę była zaskoczeniem :lol:

jakie wrażenia po konferencji? Warto oglądać skróty?
Konopski był gnojony?

gdybym miał władze na YouTUbe to banowałbym wszystkie filmiki z tekstami konfident red card
nie był, ja węszę jakiś sipsek, bo ciężko mi uwierzyć, że po tyle trwającej wojnie w internecie, Sylwo nagle twierdzi, że w chuju ma i odpuszcza. Ustalili, że na konfie nie będą w siebie chujami rzucać, ale na cage'u mają już poruszać temat.

No patrzcie, Laluna wraca? Czyli nawet spina z Fame była lipna, a Żelazna Ręka tak lamentował, że mu taki talent zniszczyli?

jakie wrażenia po konferencji? Warto oglądać skróty?
Konopski był gnojony?

gdybym miał władze na YouTUbe to banowałbym wszystkie filmiki z tekstami konfident red card
Ja też, i jeszcze z kilkoma innymi, ale co poradzisz, np za moich czasów szybko było wpajane jakich słów nie wypada używać, a tam od frajerów sobie ciupią przy kilkuset osobach, upadek jakichkolwiek zasad, wychowani przed komputerem.
Za kilka lat trzeba będzie liście rozdawać, jak ci gnój będzie pod klatką mordę piłował a jak mu uwagę zwrócisz to od frajerów nawyzywa :fjedzia:

Back