Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Geny, kremy, ząbki zrobione, nie zajechany fizycznie npW życiu bym mu tyle nie dał, ale z drugiej strony Mielonka ma 44 lata i tez bym mu tyle nie dał.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Geny, kremy, ząbki zrobione, nie zajechany fizycznie npW życiu bym mu tyle nie dał, ale z drugiej strony Mielonka ma 44 lata i tez bym mu tyle nie dał.![]()

Geny, kremy, ząbki zrobione, nie zajechany fizycznie np![]()

Najgorsza konferencja w historii tej organizacji.

Powrót do korzeni. Jak freakowcy zaczynali, to każda walka, która wyszła poza I rundę była zaskoczeniem![]()
Nie było przede wszystkim żelków i oskarkówKorzenie Fame były sto razy lepsze niż obecne g...o. I tam nie było tylu chudych.
to jest filip co razem z szugarem wspierali Cumshotachyba mamy tu multikonto zelaznego
że wy jeszcze zelaznego nie macie w ignorach to sie dziwiechyba mamy tu multikonto zelaznego

Jedno nie wyklucza drugiego.to jest filip co razem z szugarem wspierali Cumshota

nie był, ja węszę jakiś sipsek, bo ciężko mi uwierzyć, że po tyle trwającej wojnie w internecie, Sylwo nagle twierdzi, że w chuju ma i odpuszcza. Ustalili, że na konfie nie będą w siebie chujami rzucać, ale na cage'u mają już poruszać temat.jakie wrażenia po konferencji? Warto oglądać skróty?
Konopski był gnojony?
gdybym miał władze na YouTUbe to banowałbym wszystkie filmiki z tekstami konfident![]()
Ja też, i jeszcze z kilkoma innymi, ale co poradzisz, np za moich czasów szybko było wpajane jakich słów nie wypada używać, a tam od frajerów sobie ciupią przy kilkuset osobach, upadek jakichkolwiek zasad, wychowani przed komputerem.jakie wrażenia po konferencji? Warto oglądać skróty?
Konopski był gnojony?
gdybym miał władze na YouTUbe to banowałbym wszystkie filmiki z tekstami konfident![]()