Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Mówi, ze założył własna federacje , bo inne freakowe federacje dawały mu ochłapy za walkę
Ja zawsze powtarzam, ze fan freaków jest jeszcze większym fanem sportów walki od tych tylko od KSW/UFC, bo ja lubię czysta , ostrą bitkę , a czy będzie to techniczny strzał , cep mam totalnie w d....Chodzi tylko o ostra waleczke, co ja będę ukrywał.Przed nami jeszcze będzie sporo brutalnych KO na freakach, to jest pewne jak w banku-jeden z czynników czemu kocham friczki

No i tą wypowiedzią rozwiałeś wszelkie wątpliwości.jestes debilem !.
Twoim tokiem myślenia to piłkę nożną powinniśmy oglądać na wioskach bo gole i akcje, chuj ze jedna drużyna wygrała 10-0 z chłopami spod sklepu, chuj w to że 9z 10 bramek to były kartofle obrzydliwe, dryblingi w całym meczu były 2 ( jak piłkę podbiło na kamieniu)
Chodzi tylko o ostry mecz kurwa, jebać technikę
Co za łeb...
, po prostu niektórzy na tym forum maja niziutkie IQ aby pojąc czemu kocham amatorstwo w walkach , a w innych sportach nie...Kazdy po 8 roku zycia powinien kapować, ale są takie debile jak ty.

Tu się nie zgodze nie z Tobą. Polską lige, czy reprezentacje ogląda się z przywiązania lub emocji. Wiadomo, że poziom wyższy jest w meczu np Tottenham-Leeds, ale jak jesteś np z Wawy, to chetniej obejrzysz derby Legia-Polonia. Tak samo ludzie chętniej obejrzą FEN, czy Armie z polskimi zawodnikami, niż ACA, gdzie jest wyższy poziom sportowy, ale walczą noname.O nie kolejny recydywista , ale z mila checia odpowiem. Nie debilu PN a sporty walki to 2 inne światy, chocby dlatego debilu ze PN trwa 90 minut, freaki naparzaja sie maksymalnie 15 minut. PS: PN dzikich druzyn mnie nie obchodzi, sledze tylko ścisły top 5 ligowy i LM. Gdyby mnie obchodziło amatorstwo oglądałbym polska repre i polska eklape debilu, po prostu niektórzy na tym forum maja niziutkie IQ aby pojąc czemu kocham amatorstwo w walkach , a w innych sportach nie...Kazdy po 8 roku zycia powinien kapować, ale są takie debile jak ty.
![]()
Tu się nie zgodze nie z Tobą. Polską lige, czy reprezentacje ogląda się z przywiązania lub emocji. Wiadomo, że poziom wyższy jest w meczu np Tottenham-Leeds, ale jak jesteś np z Wawy, to chetniej obejrzysz derby Legia-Polonia. Tak samo ludzie chętniej obejrzą FEN, czy Armie z polskimi zawodnikami, niż ACA, gdzie jest wyższy poziom sportowy, ale walczą noname.
Tak w ogole ten post dotyczył troche czegoś zupełnego innego. U mnie przesiąść sie z Premier League na eklape to jak z porsche do malucha. We freakach mi to nie przeszkadza , bo to nie kopanie szmacianki, 90 minut, tylko ostre na...lanie 5-10 minut.

A jak mnie interesują tylko dymy na konfach, a chuja wykładam na te wszystkie walki w klatkach, to jestem największym fanem sportów walki, czy nie?Ja zawsze powtarzam, ze fan freaków jest jeszcze większym fanem sportów walki od tych tylko od KSW/UFC, bo ja lubię czysta , ostrą bitkę , a czy będzie to techniczny strzał , cep mam totalnie w d....Chodzi tylko o ostra waleczke, co ja będę ukrywał.
Jak to widzisz?

Melduje się mordeczki
Ocenimy jak poda kartę walk, ale nie podoba mi się to.Ty lepiej odpisz , jak reagujesz na hamowanie dymów Malika?![]()

Siedem zegnaj, cohones od razu piękniejsze z ta funkcją
Witam mordeczki :)
Wróciła funkcja ,,ignore''Siedem zegnaj, cohones od razu piękniejsze z ta funkcją
![]()
Witam mordeczki :)
Wracając do tematu to przeczuwam ze to elite fighters gdzie zawalczy Ewka z Warsaw Shore to będzie pyta.
Ta ich stronka zalatuje tandetą.
O co chodzi z hamowaniem dymów u Malika???
ty i wyjaśnianie xD ciebie pecie ostatnio tak wyjaśniłem ze ci psycha pękła i sam się przyznałeś ze jesteś gejem i lubisz chudych chlopców.A se ignoruj kurwa, i tak zdążyłem cię wyjaśnić jak peta w popiołce
Kurwa ale lipa, bez dymów to nie zapłacę za ppv.Masz na tamtej stronie, nie chce wschodnio-europejskiej patoli i ,,ma być trzymany poziom''
Kurwa ale lipa, bez dymów to nie zapłacę za ppv.
Z drugiej strony ciężko jest teraz stworzyć freakowa organizacje bo fame mma ma wszystkich ciekawych zawodników.
Tam faktycznie pójdą tylko odpady z fame mma..
Czarno to widzę, pamiętajmy ze fff poległo mimo ze mieli dużo większe zaplecze finansowe niż fame mma ( Pan Solorz i wszystko jasne)
Ciekawe czemu nie został w fame mma, nie dogadali się pewnie o siano.Chodzą plotki, ze Jongmen przechodzi do HLu. Blondi z Fejmu bedzie na bank, a reszta wątpię.
Ciekawe czemu nie został w fame mma, nie dogadali się pewnie o siano.
A jongmen nie bierze przypadkiem udziału w tym zjebanym projekcie co można wygrać 100 koła?
Czemu tak myślisz? Ja jednak jestem trochę sceptyczny bo FFF poległo ale stac ich bylo na każdego i mieli reklamę w tvBierze, ale pewnie oleje pozniej , bo Malik to bedzie monstrum jak Fejm mma.
Czemu tak myślisz? Ja jednak jestem trochę sceptyczny bo FFF poległo ale stac ich bylo na każdego i mieli reklamę w tv
Boxdel i Gola tez maja kolo 800 tysi :D chuj zobaczymy, czas pokaże.Malik to magnat medialny w ciul. Jego numery sa nr 1 na czasie yt po 2 godzinach , insta i kanal na yt ma 800 tysiecy.
Oni sie nie bedzie pie....ł w tańcu. Zaufaj mi.
Boxdel i Gola tez maja kolo 800 tysi :D chuj zobaczymy, czas pokaże.
Będą dymy to kupie ppv, easy hehe
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
Malik nie chce , aby jego federacja była patologiczna. Czuje stopowanie dymów na konfach ;/ Oj Panie Malik, oj panie Malik....
Jeszcze mówi o trzymaniu poziomu , brrrrMówi, ze założył własna federacje , bo inne freakowe federacje dawały mu ochłapy za walkę
Widac , ze sam wejdzie do ringu, czyli juz +1000 do medialności HL.
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
Dla nich szczyt patolstwa to Szpilka sprzedający liścia 40-letniemu aktorowi, który ledwo co przeżył w klatce 
O magicalu, ojcu fame mma heheTaka sytuacja. Owsiak o chłopaku z Fame 1.
O magicalu, ojcu fame mma hehe
Swoja droga to fenomen ze magical przejebał tyle siana i dalej siedzi na melinie z Gocha

Hehehe no umówmy się ze walka rafonix vs magical to była najgrubsza walka na polskim youtube :),,Ojcu Fame mma''![]()
Owsiak niech liczy miliony z WOŚP, a nie bawi się w obrońcę trzeźwości. Nawet Jarek K. nie mógł wyrugować Fame MMA z rynku, a co dopiero Owsiak, który nie ma żadnego wpływu na wymiar sprawiedliwości w tym kraju. Zaczynam rozumieć co nowe pokolenie ma na myśli mówiąc o "dziadersach".