Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Linki ma nowy tatu, i już 800 tys folołerów pękło:

Skoro, zdaniem Martina Lewandowskiego, FAME udanie skopiowalo pomysl freak fightow od KSW, wydaje sie byc zupelnie naturalne, ze staraja sie kopiowac i inne sprawdzone patenty. A przeciez slowo rekord to niemal drugie imie KSW, z reguly rowniez bez pokrycia w rzeczywistosci.Nie mówię że nie pobili swoich rekordów ale w europie była w zeszłym roku youtuberska gala boksu w PPV "KSI vs Logan Paul" która sprzedała podobno ponad milion PPV więc raczej ciężko było by to im pobić.
Wszedłem tutaj ciągiem linków i wskazań zapodawanych przez userów. Czy ja kurwa mam jakieś omamy? Jakiś czas temu w podobny sposób natknąłem się na temat o pato gównie zwanym fame mma i dowiedziałem się co to. No ale kurwa 200 stron o srace?? Czy nas już do reszty popierdoliło? Tym razem wszedłem tutaj z działu Hyde Park. @ninja TUTAJ zaciekawił mnie wskazaniem na bekowy temat. Ok, kliknąłem. Beka w chuj ale nie tylko! Niejaki @HardyTC TUTAJ pisze, że niby nie traktuje poważnie tego pato gówna ale widać wyraźnie, że ma w chuj czasu aby coś takiego oglądać, jak to mówi - dla beki. Oczywiście, że można! Ale kurwa wszystkie "walki" wszystkich "gal" fame "mma"?? Nie dość tego, HardyTC (czy Ty kurwiu masz rozum i godność człowieka?) - na poważnie wkurwił się wałkiem i wkurwił też mnie, bo zobaczyłem urywki tej "walki" małego blondynka (tlenionego?) i jakiegoś kolesia zwanego kasjuszem (?).
jak Kim Kardashian, najbardziej wplywowa Polka, bizneswoman, wizyty u prezydenta itdJa to jestem jednak ciekawy jak potoczy się jej życie. Chciałbym za 20 lat ją zobaczyć i wiedzieć jak skończyła![]()
Ja to raczej rychłą śmierć z przećpania bym wróżyłjak Kim Kardashian, najbardziej wplywowa Polka, bizneswoman, wizyty u prezydenta itd
Ja pierdole!Wszedłem tutaj ciągiem linków i wskazań zapodawanych przez userów. Czy ja kurwa mam jakieś omamy? Jakiś czas temu w podobny sposób natknąłem się na temat o pato gównie zwanym fame mma i dowiedziałem się co to. No ale kurwa 200 stron o srace?? Czy nas już do reszty popierdoliło? Tym razem wszedłem tutaj z działu Hyde Park. @ninja TUTAJ zaciekawił mnie wskazaniem na bekowy temat. Ok, kliknąłem. Beka w chuj ale nie tylko! Niejaki @HardyTC TUTAJ pisze, że niby nie traktuje poważnie tego pato gówna ale widać wyraźnie, że ma w chuj czasu aby coś takiego oglądać, jak to mówi - dla beki. Oczywiście, że można! Ale kurwa wszystkie "walki" wszystkich "gal" fame "mma"?? Nie dość tego, HardyTC (czy Ty kurwiu masz rozum i godność człowieka?) - na poważnie wkurwił się wałkiem i wkurwił też mnie, bo zobaczyłem urywki tej "walki" małego blondynka (tlenionego?) i jakiegoś kolesia zwanego kasjuszem (?).
HardyTC - czy Ty zdajesz sobie sprawę, że zakładając tamten temat przysłużyłeś się promocji tego pato gówna? Ja również to zrobiłem pisząc tego posta dlatego sądzę, że fame mma powinno zostać zniszczone!!
![]()
wez ty mordo nie trac czasu na to KSW, tylko fejm mma wywiady, livey, donejty itdTaktyk na 200 stronie, czekam aż bedzie wiecej postów niż w newsach userów
(...) tylko fejm mma wywiady, livey, donejty itd
(...) FAME MMA, gdzie robi sie wyniki 100x lepsze nie ma jeszcze nikogo powaznego
Z tym bym nie przesadzał, tego nawet godzinę łącznie nie było

Nie kuś by chciało mi się to sprawdzać i tym zajmować. Nie będę w gównie grzebał.Z tym bym nie przesadzał, tego nawet godzinę łącznie nie było![]()
wez ty mordo nie trac czasu na to KSW, tylko fejm mma wywiady, livey, donejty itd
takich gosci jak ty co gadao o KSW to jest ze stu, a o FAME MMA, gdzie robi sie wyniki 100x lepsze nie ma jeszcze nikogo powaznego
Czyli albo jak Kim Kardashian albo jak Janis JoplinJa to raczej rychłą śmierć z przećpania bym wróżył

jakie czasy taka JanisCzyli albo jak Kim Kardashian albo jak Janis Joplin![]()

Z czego 180 stron Alibaby/famemma/defATaktyk na 200 stronie, czekam aż bedzie wiecej postów niż w newsach userów
UFC ?Isamu dostal oferte walki od innej ogranizacji
Polsat frik fajt federejszynUFC ?
Ciekawe czy w FAME mają kontrakty wyłącznościowe ...Polsat frik fajt federejszyn

A który z zawodników chciałby nie mieć wyłącznościowego. Bycie w Fame to najwyższy dostępny w Europie prestiż i splendor, po co jeszcze się bujać po jakichś cyrkach.Ciekawe czy w FAME mają kontrakty wyłącznościowe ...![]()

Dobrze ktoś tutaj pisał kiedyś, że będzie wojna o frików![]()

Musiałem to poprawić.Jak to nie, ja wprost nie moge przestac o was myslec powaznie.