Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gdyby potrafił robić freak fighty jak kiedyś MMA Attack to też by mógł wejść na taki poziom.Jozwiak ma bol dupy, ze FAME sprzedaje PPV i ma komplet na hali
to wszystko w czasie było, teraz organizacji jest bardzo dużo i te mniejsze lepiej sobie często radzą niż taki FEN czy ACAOj wtedy na tym MMA Attack ktoś musiał nieźle utopić kasę.
Praktycznie ostatnio nie ma żadnej nowej większej organizacji: ProFight, MMAAttack, FAŁ, ta organizacja od Romero na gali itp. -Boże ile kiedyś tego było, a teraz tylko Babilon trochę większych się pojawił
póki co 3500@FAMEMMA ile poszlo biletow na czwórkę ?
A nie wiesz na ile osob jest ta hala ??? PPV bedzie chyba dobre bo ten medusa sie bijepóki co 3500
ciekawe czy uda im sie komplet zrobic, moze byc ciezkoA nie wiesz na ile osob jest ta hala ??? PPV bedzie chyba dobre bo ten medusa sie bije
EDIT: dobra widze 5400 wiec chyba dobry wynik
Nie stawiajmy KSW na półce z Fenem i ACA ktore jest ciezka pytą w Polsce.ciekawe czy uda im sie komplet zrobic, moze byc ciezko
jakby nie patrzec FEN, ACA czy KSW to nawet do 1500 chyba nie zrobili, bo okres wakacyjny robi swoje
chodzi mi o ktorych portalach sa newsy, freaki, ale tylko festynu czy ksw lub ufcNie stawiajmy KSW na półce z Fenem i ACA ktore jest ciezka pytą w Polsce.
chyba bana mają z tego co mi wiadomoMMAROCKS ZGŁASZAĆ AKREDYTACIE NA KONFERENCJĘ MACIE SZANSĘ I ZASZCZYT TAM ZAWITAĆ
moze wg okaże im łaske i wybaczychyba bana mają z tego co mi wiadomo
to, ze Miras do końca normalny nie jest każdy zdaje sobie z tego sprawęMiras jest żałosny, oferował się FAME jako ekspert a jak mu odmówili to ich ciśnie. Jak lubiałem Mirka to widać, że to fałszywa parówa.
View attachment 16564
A kto tam jest normalny?to, ze Miras do końca normalny nie jest każdy zdaje sobie z tego sprawę
mordo to trzecia gala freakowa, wyluzuj trocheA kto tam jest normalny?
Czy było gdzieś info o sedziach? Kto był ringowym? Kto siedział na punktach?
Morro, chodzi mi o galę FFF.mordo to trzecia gala freakowa, wyluzuj troche
w KSW po 15 galach przekrety robili jak skurwysyn, a ty sie walki youtuberow czepiasz
a nie wiem, pewnie anime video japan girl sedziowala walkiMorro, chodzi mi o galę FFF.
Alez Alibaba nakręcony, widać że zapanowała panika w szeregach fame po sukcesie fff. Aż jebany przebiera nogami żeby zakrzyczeć rzeczywistość. Ale fakty są takie, że gimbaza się znudzi za 2 3 galę i zwiną biznes i żadne xD tego nie zmieni, huehue.
Uważam dokładnie odwrotnie, Najman emerytura, brat Pudziana to żaden magnes, kto tam jeszcze jest fejmem?To że zwiną interes jest pewne, chyba że szybciej smutni panowie tam wpadną bo jak wiadomo WG i Boxdel to tylko słupy a kasa jest od gości z Lecha.
to byłby najwyższy poziom trollingu xd
Paczuski jak dowiedział się ile Sexmasterka dostaje to poszedł do Joźwiaka i powiedział, że chce 5x tyle