niestety nie rozumiem co napisałeś :Dinformacje z omnibet pudzixx?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
niestety nie rozumiem co napisałeś :Dinformacje z omnibet pudzixx?![]()
Niby siedzi w bukmacherce, a o legendzie nie słyszał.niestety nie rozumiem co napisałeś :D

oj Evo, ja Pudziana znam aż za dobrzeNiby siedzi w bukmacherce, a o legendzie nie słyszał.![]()

od rowerowej strony też?![]()
![]()

Od dupy strony mozna by powiedziećod rowerowej strony też?![]()
![]()

To zobacz jak wyglądał Dubiel na Konfach przed pierwszą walką z Błońskim. Tam w tym Uniqu chyba normalne jest, że osoby ze słabszymi umiejętnościami zbierają wpierdziel. Możliwe, że ma charakter do walk i ze zmęczenia czy po jakichś wątpilwych ciosach się nie podda i nie zrobi żółwia, jednak Dubiel, który także był obijany pokazywał się w tych walkach z dobrej strony, mimo słabych umiejętności to przyjąć potrafił i walczył do końca.Pasut na treningach to spory wpierdol zbiera, ciekawe czy tak ostro trenuje, czy po prostu taka pizda? Jeszcze nie widziałem, żeby ktoś w tym Fame codziennie miał jakieś limo albo siniaki na twarzy. Wrzucę chyba to @2.10 na jakiś kupon, pogromca Bonusa jakoś mnie nie przekonuję w roli faworyta.
Na Fortunie nie bylo. STS tez raczej niePamięta ktoś czy ostatnia była w Fortunie czy STS ?
nie bylo i nie bedziePamięta ktoś czy ostatnia była w Fortunie czy STS ?
Tylko betclikPamięta ktoś czy ostatnia była w Fortunie czy STS ?
To ładujemy grubo w Popkamogę Cię tylko utwierdzić w tym że Popek nie wygra, mam trochę informacji ale nie mogą ujrzeć światła dziennego

Siema, wiecie moze, ktore walki oprocz Araba sa w K1?
te 3 walki w małych rękawicach?Nitro vs unboxal i takefun vs hejter
twoje siano twoja sprawaTo ładujemy grubo w Popka
Popek @2.75![]()

Takte 3 walki w małych rękawicach?
i jak to popek ma wygrać? Dla mnie niema szansPopek @2.75![]()
Na jakich zasadach w koncu jest walka polaka z amadem
wiec chujowe zasady tak na prawde
Strasznie chujowe, gdyby to było w rzymskiej klatce to spoko ale kurwa boks i oktagon jest daleki od ,,piekła”wiec chujowe zasady tak na prawde