Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Linki zlapana w niedziele z kursem 2.1. Reszta bez przekonania
Malczyński powinien być w każdej płaszczyźnie lepszy od Ponczka, Ponczek tylko siłą będzie przeważał, ale warunki fizyczne na korzyść Malczyńskiego zdecydowanie. Doświadczenie też, 6 walk vs 1 walka.Linki zlapana w niedziele z kursem 2.1. Reszta bez przekonania
Linkiewicz od 2,5 lat robi trenuje intensywnie i w miarę bez przerw, nawet sam jej trener mówił w wywiadzie, że już jest na wyższym poziomie. Stójkę od way of blonde ma lepszą na pewno, w parterze też krzywdy nie powinna jej zrobić, skoro go tak ćwiczy indywidualnie z Daszkiewiczem.Dajesz popalić, zaufać Linkiewicz
Kasa pewna jak w banku
spermy
Stormin = lokata.
Malczynski zaczynał od pół na pół z chłopcem z WKMalczyński powinien być w każdej płaszczyźnie lepszy od Ponczka, Ponczek tylko siłą będzie przeważał, ale warunki fizyczne na korzyść Malczyńskiego zdecydowanie. Doświadczenie też, 6 walk vs 1 walka.
Linkiewicz od 2,5 lat robi trenuje intensywnie i w miarę bez przerw, nawet sam jej trener mówił w wywiadzie, że już jest na wyższym poziomie. Stójkę od way of blonde ma lepszą na pewno, w parterze też krzywdy nie powinna jej zrobić, skoro go tak ćwiczy indywidualnie z Daszkiewiczem.
Również próbuje Linkiewicz. W ostatnim czasie jakoś zrobiła na mnie większe wrażenie. Wydaje mi się, że Linkiewicz może mieć przewagę siłową nad przeciwniczką. Biorąc pod uwagę, że również udało się pograć po wyższym niż aktualnie kursie, to próbuję.Malczyński powinien być w każdej płaszczyźnie lepszy od Ponczka, Ponczek tylko siłą będzie przeważał, ale warunki fizyczne na korzyść Malczyńskiego zdecydowanie. Doświadczenie też, 6 walk vs 1 walka.
Linkiewicz od 2,5 lat robi trenuje intensywnie i w miarę bez przerw, nawet sam jej trener mówił w wywiadzie, że już jest na wyższym poziomie. Stójkę od way of blonde ma lepszą na pewno, w parterze też krzywdy nie powinna jej zrobić, skoro go tak ćwiczy indywidualnie z Daszkiewiczem.
K1 małe rękawiceSzeliga vs Arab jest normalnie w MMA? Jeśli tak to tutaj do jednej bramki, Arab przeleży i odprawi kolejnego placka.
K1Szeliga vs Arab jest normalnie w MMA? Jeśli tak to tutaj do jednej bramki, Arab przeleży i odprawi kolejnego placka.
Nie. KBSzeliga vs Arab jest normalnie w MMA? Jeśli tak to tutaj do jednej bramki, Arab przeleży i odprawi kolejnego placka.
Również próbuje Linkiewicz. W ostatnim czasie jakoś zrobiła na mnie większe wrażenie. Wydaje mi się, że Linkiewicz może mieć przewagę siłową nad przeciwniczką. Biorąc pod uwagę, że również udało się pograć po wyższym niż aktualnie kursie, to próbuję.
Malczyński powinien ogarnąć Ponczka. Tutaj doświadczenie powinno zaowocować na korzyść Dawida. Zasięg również powinien być po stronie Malczyńskiego co ułatwi mu punktowanie.
Parke - Popek może i jest cięższy, biorę jednak pod uwagę, że Parke to aktywny zawodnik, który walczył z czołówką. Będzie szybszy i będzie miał lepszą wydolność. Popek przegrał chociażby z Erko Junem, Oświecińskim.
K1 małe rękawice
Przekaz jest jeden. Nie widzę innej możliwości niż wygrana Parke.Nie. KB
Tego typu opis ostatniego pojedynku to trochę obraza zawodowego gościa, który niemało walk stoczył w najlepszej organizacji na świecie. Krótko, pojedynek zawodowca, z alkoholikiem, ćpunem i idiotą o kruchej psychice, na dodatek z miernym cardio.
Pan psycholog się znalazłMyślałem że kim by nie walczył nitro przegrana pewniak bo gość nie ma predyspozycji za grosz. Teraz już 50/50 bo unboxal wydaje się psychicznie zmaltretowany niestety a nitro raczej z psycha problemów mieć nie będzie
Unboxal to ukrainiec? Bo nitro to raczej niePan psycholog się znalazłUkrainiec dostanie na pizde.
Coś mi się o uszy obiło że ten pet nitro jest z ukrainy.Unboxal to ukrainiec? Bo nitro to raczej nie
Raczej nie, ale idziemy w tym samym kierunku. Ciężko będzie o większe beztalencie, chyba że zawalczy z drugim swojego pokroju; xyao, to że unboxal grał kiedys w piłkę powinno wystarczyć. Jak psycha nie siądzie oczywiścieCoś mi się o uszy obiło że ten pet nitro jest z ukrainy.
skad takie informacje masz? Siejesz fake informacjeCoś mi się o uszy obiło że ten pet nitro jest z ukrainy.
Rudy może to przegrać. Kurs za niski względem prawdopodobieństwa. Jego przeciwnik dobrze wygląda fizycznie i jest pewny siebie.Kuponiki na Fame najlepiej się puszcza w trakcie konferencji jak odrazu wystawia wtedy jest jakieś value. Najczęściej parę dni przed gala się w ogóle nie opłaca. Teraz taki jak mój kuponik tylko @2.57
No nie sądzę. To zwykła pipa a rudy jednak walczył z lepszym rywalem i coś tam pokazał. Według mnie wcale nie jest pewny siebie i obsra zbroje przed walka IMO ledwo się chciał na nią zgodzić, ale musial jak chciał zawalczyć bo nie było innego rywala według mnie walka do jednej bramki.Rudy może to przegrać. Kurs za niski względem prawdopodobieństwa. Jego przeciwnik dobrze wygląda fizycznie i jest pewny siebie.
Siema,
Nie dajecie Popkowi zadnych szans? Nie wiem ile w tym prawdy, ale on od dluzszego czasu chyba mocno trenuje (triatlony, biegi na dlugie dystanse, runmageddon itp), wiec cardio moze miec lepsze niz kiedys. No i przewaga sily. W jaki sposob widzicie wygrana Parke? Jak dla mnie on juz odcina kupony i raczej nie tenuje tak jak za czasow KSW.
mogę Cię tylko utwierdzić w tym że Popek nie wygra, mam trochę informacji ale nie mogą ujrzeć światła dziennegoPopek to fajny typ, gdy ma się do wyboru zrobić ze stówki samolocik i puścić nad rzeką czy puścić coś u bukmachera - efekt ten sam. \
Jak nie będzie ustawki ćpun jest bez żadnych szans.
PS. Mam nadzieję, że nie kojarzysz postać Parke'a dzięki organizacji KSW
informacje z omnibet pudzixx?mam trochę informacji ale nie mogą ujrzeć światła dziennego