ninja
Vale Tudo Championship
Zależy czy Muradova przełamie i jakie warunki postawi Ugonoh DonDiego, jakieś 5% szans.Nie jestem nawet w stanie sobie tego wyobrazić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zależy czy Muradova przełamie i jakie warunki postawi Ugonoh DonDiego, jakieś 5% szans.Nie jestem nawet w stanie sobie tego wyobrazić
jak dla mnie bankowo muradovHomer będzie miał ciężko z tak wystepującym Muradovem
nieintencjonalneCzy ten bambus jest upośledzony? Zawsze fauluje. Mam na niego kasę i jeszcze coś spierdoli.
Mistrz Polski centralnej, województwa Łódzkiego, powiatu Łęczyckiego, miasta Piątek, wsi Wypizdów Większy.Ale ten Szmyd to jest ciota, posadził go Szlachta na korytarzu i sadza go patyk murzyn raper hahaha.
Bokser jebany spod sklepu, mistrz Polski hahahaha
18-15Czy ten bambus jest upośledzony? Zawsze fauluje. Mam na niego kasę i jeszcze coś spierdoli.

A zaczynał z minusowym punktem18-15![]()

ma dryg do tego plus warunki lepsze niż Jon JonesAle co by nie mówić, Bambo przebił już kilka baloników

Co by nie mówić to miejska dżungla miał w sobie większy sportowy potencjał niż pudzian i janikowski, zresztą tak samo jak stary zalecki.Ale co by nie mówić, Bambo przebił już kilka baloników
podda sieIzu znowu się podda? Kupa mięśni, a psychika jak u dojeżdżanego w szkole i na mieście czarnucha![]()
Alberto jak na ulicznika, amatora i typa co pewnie swoje przećpał, przemelanżował i co jara tyle zielska to jest naprawdę solidny i można się naciąć.Ale co by nie mówić, Bambo przebił już kilka baloników
Nie w szkole, tylko na plantacji bawełnyIzu znowu się podda? Kupa mięśni, a psychika jak u dojeżdżanego w szkole i na mieście czarnucha![]()
Famemma.tvpoproszę link
Nie widziałem walki Muradova, jak się pokazał z Sianosem, punktował z orbity czy jak?Labryga vs Muradov na kolejnym Fame?
Opisuj takie scenki, dla cebulaków bez strinaHAHAHA ZŁAMAŁ MU KRĘGOSŁUP