Wyniki FAME 29 – wyniki gali z ośmioosobowym turniejem w K-1

Właśnie nie, klęknie przed Tomkiem bo są równi gabarytami, zobaczysz, o ile przejdzie pedała
Z 5-6 lat temu bym stawiał 70% na Sarare, ale teraz to jak walka 45letniego Salety z Gołota. Skile skilami, ale organizmu się nie oszuka. A murzyni jakby sie wolniej starzeją od białych.

Trzeba przyznać że akop mógłby grać jakiegoś azerskiego gangusa u kawulskiego. I tyle z pozytywów
Panią Doubtfire
30845.jpg

Z 5-6 lat temu bym stawiał 70% na Sarare, ale teraz to jak walka 45letniego Salety z Gołota. Skile skilami, ale organizmu się nie oszuka. A murzyni jakby sie wolniej starzeją od białych.
Ale on nie ma psychiki, o to w tym chodzi ;)

Są tacy ludzie co dostaną w mordę i idą na całość z klapkami na oczach, są tacy co dostaną i się chowają pod stół, Izu należy do tych drugich.

to ten menel rado ma zone? prosimy o insight zelaznycwelu
Też się zdziwiłem, pamiętam jak leżałem z depresją w łóżku dobre kilka lat temu i oglądałem wszystkie filmiki jak Rado z jakimś kolegą byli bezdomnymi w Londynie i mieszkali w szalecie…

Krecik masz nowego fana :waldeklaugh:
Ja z tą prójdupo i pomawiaczem nie rozmawiam bo to jest śmieć który rzuca farmazonami na lewo i prawo, zresztą jak widzisz.
Dlatego nie cytuj nim ta łajza nie pokaże dowodów CHOCBY na te farmazony które tutaj wypisał, cytaty wystarczą, puki tego nie ma to niech ciągnie druta

Za chwilę się okaże że wiewiórkę fest jebany pomówił

Ja z tą prójdupo i pomawiaczem nie rozmawiam bo to jest śmiech który rzuca farmazonami na lewo i prawo, zresztą jak widzisz.

Za chwilę się okaże że wiewiórkę fest jebany pomówił
a kto pozyczyl 300 zl i nie oddal? dalej nie pamietasz smietniku?

Akop bez szans z Kubańczykiem. Będzie srogi wpierdol.

Izu wygra ten turniej. Walka z Don Diego była przedwczesnym finałem.

Back