Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dynamicznie, dobrze pracował na nogach i szybko skracał dystans.Nie widziałem walki Muradova, jak się pokazał z Sianosem, punktował z orbity czy jak?
+1@Siedem @Dawid _Ozdoba-Legenda przyjaciele poratujcie linkiem
Wygrywa Oguroch? Technicznie powinien skopać Diego bez problemu, ale jego przygotowanie mentality level top lubi pokrzyżować planyHAHA DIEGO PRAWICZEK WYJAŚNIANY
BIJE TEGO BUMA Z GROMDY JAK DZIECIAKAWygrywa Oguroch? Technicznie powinien skopać Diego bez problemu, ale jego przygotowanie mentality level top lubi pokrzyżować plany
Diego i ojciec Załenckiego to typowy full contakt, ktory wg mnie jest z dupy w K1. W dodatku Oguroh boksował i ma spory zasięg. Jak go Muradov nie przełamie psychicznie to izu bedzie mercolem.Izu to był dobry kickboxer i bokser. Nie skreślałem go w tym turnieju
Sarara to stary cap bez timingu. Oguroch go zje. Tylko Muradov może cos zdziałaćPsychika Izu jeszcze dzisiaj klęknie, spokojnie, niech tylko trafi na równego sobie gabarytami albo umiejętnościami.
Właśnie nie, klęknie przed Tomkiem bo są równi gabarytami, zobaczysz, o ile przejdzie pedałaSarara to stary cap bez timingu. Oguroch go zje. Tylko Muradov może cos zdziałać