Marian45
KSW Heavyweight
daj wgl linka do twojego discorda7 zl za wtsep do mnie zeby obejrzec walke najmana a potem waldusia jak ktos chce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
daj wgl linka do twojego discorda7 zl za wtsep do mnie zeby obejrzec walke najmana a potem waldusia jak ktos chce
daj wgl linka do twojego discorda
Nie działa. Ta koorwa naciąga i reklamuje strony dla pedauw !7 zl za wtsep do mnie zeby obejrzec walke najmana a potem waldusia jak ktos chce
Nie działa. Ta koorwa naciąga i reklamuje strony dla pedauw !
[email protected]podaj maila
Oszukujesz porządnych ludzi na ciężko zarobione pieniądze. Wpłaciłem ci kasę i mnie oszukałeś! Wysłałeś mi link ze swoimi filmikami jak robisz kałowego loda dla respekta. Hooj ci na dziąsło oszukańcu!wypierdalaj trolu
Oszukujesz porządnych ludzi na ciężko zarobione pieniądze. Wpłaciłem ci kasę i mnie oszukałeś! Wysłałeś mi link ze swoimi filmikami jak robisz kałowego loda dla respekta. Hooj ci na dziąsło oszukańcu!
Dajcie jej spokój.
Jesteś wielbicielem kałowego loda, przyznaj się! Halibut potwierdził!lecz sie mitomanie

Koniec pięknej przygody.
Ojciec go spił!!Walduś najebany do walki wyszedł? Dostał dwa strzały i po zabawie, a wypłata na pewno konkretna, można.
No i będziesz!! Maskotka zarabia milion dolarów!! Także ćwicz mordo i będziesz sałata wypychal ściany mieszkania !!Fajne te występy cyrkowe w przerwie meczów, za tydzień też chce oglądać @Prorok Izajasz

Raven's quote - never more!Byliśmy wczoraj u kumpla na wódce i wymyślił sobie, że wykupi FAME żebyśmy się "pośmiali". Jako, że nigdy nie oglądałem tego... czegoś, tak na początku było nawet śmiesznie (alco zrobiło robotę), żeby później szło to w stronę coraz większego zażenowania tym co oglądam. Festiwal patologii pod płaszczykiem pseudo-sportowej rywalizacji, która może się chyba podobać tylko małolatom wychowanym na Instagramach i innych Tik-Tokach. Nie wiem jak ktoś może płacić za takie gówno? W main evencie Walduś Kiepski, którego przygotowanie do tej walki to chyba było obejrzenie wszystkich części Rocky'ego i przewracał się od wiatru wiatraków rywala - to była wisienka na tym torcie. Przeraża mnie oglądalność takiej sraki, kasa jaka tam jest na stole (policzek dla prawdziwych sportowców) i to, że będzie to z pewnością szło w taką właśnie stronę. Jeżeli nazywamy KSW "cyrkiem", to jak nazwać taki FAME? Czuję dzisiaj większy niesmak po tym co wczoraj widziałem, niż po tej wódzie, którą w siebie wlałem, żeby to zmęczyć do końcaRaven's quote - never more!

Byliśmy wczoraj u kumpla na wódce i wymyślił sobie, że wykupi FAME żebyśmy się "pośmiali". Jako, że nigdy nie oglądałem tego... czegoś, tak na początku było nawet śmiesznie (alco zrobiło robotę), żeby później szło to w stronę coraz większego zażenowania tym co oglądam. Festiwal patologii pod płaszczykiem pseudo-sportowej rywalizacji, która może się chyba podobać tylko małolatom wychowanym na Instagramach i innych Tik-Tokach. Nie wiem jak ktoś może płacić za takie gówno? W main evencie Walduś Kiepski, którego przygotowanie do tej walki to chyba było obejrzenie wszystkich części Rocky'ego i przewracał się od wiatru wiatraków rywala - to była wisienka na tym torcie. Przeraża mnie oglądalność takiej sraki, kasa jaka tam jest na stole (policzek dla prawdziwych sportowców) i to, że będzie to z pewnością szło w taką właśnie stronę. Jeżeli nazywamy KSW "cyrkiem", to jak nazwać taki FAME? Czuję dzisiaj większy niesmak po tym co wczoraj widziałem, niż po tej wódzie, którą w siebie wlałem, żeby to zmęczyć do końcaRaven's quote - never more!

CO TY ODPIERDALASZ ?