bokserek
Legacy FC Featherweight
Nigdy się tam nie biłCo się stało z karierą Szadzinskiego? Zatrzymałem się jak się bił się na gromdzie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nigdy się tam nie biłCo się stało z karierą Szadzinskiego? Zatrzymałem się jak się bił się na gromdzie
Już po ptokachDawaj Gleba ubij tych pajacy w trzeciej.
wyjątkowo upośledzona, autystyczna kretynka :P. poszla na psychologie zeby dojsc daczego jest taka zjebana :PTo jest ta słynna Daria?
View attachment 133918
no ja znam ją z tego co tutaj ludzie pisali i pokazywali usłyszałem Daria i się zastanawiałem czy to ta słynnawyjątkowo upośledzona, autystyczna kretynka :P. poszla na psychologie zeby dojsc daczego jest taka zjebana :P
a teraz wspolpracuje z cwaniaczkami zeby golic z kasy uposi :P
wieszkego prania muzgu dawno nie slyszalem :P.
Języku miłości!!!Daria w jakim jezyku mowi?
Kolego szanuj mordę !!!wyjątkowo upośledzona, autystyczna kretynka :P. poszla na psychologie zeby dojsc daczego jest taka zjebana :P
a teraz wspolpracuje z cwaniaczkami zeby golic z kasy uposi :P
wieszkego prania muzgu dawno nie slyszalem :P.
szanuje ludzi a nie upośi i scamerów :P.Kolego szanuj mordę !!!
Kolego sprawdź poziom alkoholu we krwi bo litery ci uciekają !!szanuje ludzi a nie upośi i scamerów :P.
Ma ktoś video jak Gracjan składa alimenciarza?
nie pije debilu :P.Kolego sprawdź poziom alkoholu we krwi bo litery ci uciekają !!
Spierdalaj!!!nie pije debilu :P.
usuń uposiu te spację sprzed: "!!" bo się ośmieszasz przygłupie zwracając innym uwagę w temacie pisowni :P.
Nie :((Działa wam to gówno?
I TAK NAJWAŻNIEJSZE WALECZKI OBEJRZANIEChyba koniec. Jeden fiut się obraził na drugiego, że mu kradnie strima.
Kloszarda Najmana nie widziałeś.I TAK NAJWAŻNIEJSZE WALECZKI OBEJRZANIE
A skąd wiesz? Siedzisz tam z pedałami?na discordzie balastka tez usuneli strim, chyba sie wzieli za e-prostytuki i e-pedauw

nie, nie jestem z toba i balastkiem.A skąd wiesz? Siedzisz tam z pedałami?![]()
Skurwysyny!! To czas na NBA!!Chyba koniec. Jeden fiut się obraził na drugiego, że mu kradnie strima.
Bracia dajcie se spokój lepiej się napijcie capitaaaa Jacka!!nie, nie jestem z toba i balastkiem.
Podobno słaba walka i dużo klinczu.
To skąd wiesz że mu też wyjebalo? Mnie tam nie ma. Co się prujesz?nie, nie jestem z toba i balastkiem.
Podobno słaba walka i dużo klinczu.
Mordo nalej se melisy i przełącz się na metro tv!!To skąd wiesz że mu też wyjebalo? Mnie tam nie ma. Co się prujesz?