Seven25
Bellator Middleweight
Wstyd mi ale oryginał, bo mam gości...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wstyd mi ale oryginał, bo mam gości...

Skarbonkę na wyjście wystaw żeby oddaliWstyd mi ale oryginał, bo mam gości...

A ty małolat ile masz lat? @Dawid _Ozdoba-Legenda coś unika odpowiedzi od dawien dawna.Dawid uczył bić, Denis uciekać.
To akurat fakt nie podlegający dyskusjiale jest ulicznica

Pierdole juz te strimovy jebane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ogladam se Barce zaraz se ksiazke dokoncze zwale konia a potem NBA i UFC !!! jak dotrwam !!!@Prorok Izajasz a ty co grubasie już się najebales i spać poszedłeś czy Mariusza oglądasz?
Mam 19 lat.A ty małolat ile masz lat? @Dawid _Ozdoba-Legenda coś unika odpowiedzi od dawien dawna.

Kogo w nba lubisz, a komu chuj w dupe?Pierdole juz te strimovy jebane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ogladam se Barce zaraz se ksiazke dokoncze zwale konia a potem NBA i UFC !!! jak dotrwam !!!
Uważaj bo Siedem sie coś zastanawiająco pyta wszystkich o wiek !!!!Mam 19 lat.
Mniej więcej tak obstawiałem.Mam 19 lat.
Luka Doncic BRON po grób !! Jebać Duranta !!!Kogo w nba lubisz, a komu chuj w dupe?
Pierdolisz głupoty, ciekawi mnie skąd młodzi się tutaj znaleźli, ja też kiedyś na tym forum byłem młody i nawet nie wiem jak tutaj trafiłem, chyba przez szczękę i główna stronę, bez kitu nie pamiętam...Uważaj bo Siedem sie coś zastanawiająco pyta wszystkich o wiek !!!!
Sosnowiec, Toruń, Łódź i jeszcze kilkawitam szanowno grono , macie jakies zrodelko tych patusow jebanych?
no dobrze mordzia nie bądź taki faken dosłowny tylko podzielcie sie strimem po południowej zmiance szybkie piwko i paru balasów obejrzec to jest toSosnowiec, Toruń, Łódź i jeszcze kilka
Kurwa moje nie działają a teraz labrygass się bije, jedną z 3 walk które mnie najbardziej interesowały, jestem lekko wkurwiony, nie ukrywam.no dobrze mordzia nie bądź taki faken dosłowny tylko podzielcie sie strimem po południowej zmiance szybkie piwko i paru balasów obejrzec to jest to
Tak! Ale Lakersów nie trawię…Luka Doncic BRON po grób !!
Teraz to do co wyprawia Jokić 
I Hardena!Jebać Duranta !!!
Z Bostonu w chuj lubie Dzo Mazule !! Szef totalny !! I Browna !!Tak! Ale Lakersów nie trawię…
Dla mnie Chris Paul, Kyrie i Stefek Curry od wielu latTeraz to do co wyprawia Jokić
No i ja kibic Bostonu, i Knicksów także no…
I Hardena!
Ziomeczku streamy wieją zmurszałym kutasem, także nie ma co. Strimova już nawet nie odświeżam, bo szkoda mi działać dla 30 sekund walkino dobrze mordzia nie bądź taki faken dosłowny tylko podzielcie sie strimem po południowej zmiance szybkie piwko i paru balasów obejrzec to jest to