Wyniki FAME 25 – wyniki gali

Zrobiłem se zajebisty drink polecony przez koleżanke z Levante !!! Wino Porto + Cola + Lod + Cytryna !! Petarda w chuj !! Kalimoczo czy jakoś kurwa tak !!!!

Ten strimov(kropka)site nie działa?
Bo nie mam żadnego odnośnika na stronce żeby odpalić, albo nie umiem się po niej poruszać

Co to za menel ?? Kurwa myslalem , ze to Mario nadaje z piwnicy !! W chuja mnie zrobiles morda a byles do dzis jednym z moich 5 ulubionych forumowiczow!!!
Hamuj piętą do legendy.
Zrobiłem se zajebisty drink polecony przez koleżanke z Levante !!! Wino Porto + Cola + Lod + Cytryna !! Petarda w chuj !! Kalimoczo czy jakoś kurwa tak !!!!
Drink? Jedyny szanowany drink na tym forum to jest kurakao drink, mówi to panu coś?

Hamuj piętą do legendy.

Drink? Jedyny szanowany drink na tym forum to jest kurakao drink, mówi to panu coś?
Mówi mi wszystko panie Ferdku !!! A ja se teraz pójde na góre gar bigosu se nagotuje , napije się winka i se telewizorek będę oglądał a pan przy suchym pysku se będziesz siedział bo Stasiu już panu piwa nie naleje !!!

Mówi mi wszystko panie Ferdku !!! A ja se teraz pójde na góre gar bigosu se nagotuje , napije się winka i se telewizorek będę oglądał a pan przy suchym pysku se będziesz siedział bo Stasiu już panu piwa nie naleje !!!
tak!? To pan już więcej z mojej prywatno publicznej toalety nie skorzystasz!
Wypierdzielaj pan do siebie!

Na razie walki za fri byly !!
Aaaa, faktycznie!
Bo już myślałem, że będę robić flaszunie do czegoś ambitniejszego niż fame :juanlaugh:

Dawać mnie tych patusów! Dzisiaj mam dzień na degradacje umysłu. I oczu. I w ogóle reszty życia :wall:

Nie, zdjęć z OF Kozidrakiewicz nie chce. To już zbyt wiele xD

Aaaa, faktycznie!
Bo już myślałem, że będę robić flaszunie do czegoś ambitniejszego niż fame :juanlaugh:

Dawać mnie tych patusów! Dzisiaj mam dzień na degradacje umysłu. I oczu. I w ogóle reszty życia :wall:

Nie, zdjęć z OF Kozidrakiewicz nie chce. To już zbyt wiele xD
Panie masz pan do wyboru 3 rzeczy !!! Fejm , debate prezydencka i mecz Lecha !!!

Back