Wyniki FAME 25 – wyniki gali

Grubo ^^
To ja niemal równo 2 lata temu miałem taki depresyjny okres. Z 1,5 miesiąca picia samemu w domu, czasem nosy, siedzenie do 3-5, zaczynanie dnia o 14.
Potem był przełom.
Dzisiaj trochę we mnie pękło spierdolenie pierwszego kwartału tego roku, ale easy, nie upadlam się
To ty na początku drogi jesteś ;) dasz radę, będzie dobrze.

E: prócz tej wódy o której pisałem to jeszcze miałem zawsze pół lodówki browarów, żeby nie zabrakło, no i żeby mieć co otworzyć następnego dnia po obudzeniu, byłem skończony swego czasu xD

Grubo ^^
To ja niemal równo 2 lata temu miałem taki depresyjny okres. Z 1,5 miesiąca picia samemu w domu, czasem nosy, siedzenie do 3-5, zaczynanie dnia o 14.
Potem był przełom.
Dzisiaj trochę we mnie pękło spierdolenie pierwszego kwartału tego roku, ale easy, nie upadlam się :roberteyeblinking:

Jestem Mordeczko technikiem scenicznym, robie eventy :)
Koncerty, konferencje, gale sztuk walki i wiele innych. Za granicą zazwyczaj elektronika na różnych targach, ale i turnieje dla graczy.

A Portugalki? Nie wiem, ja w pełni oddany swojej Marcie, także mogłyby i wszystkie chodzić nago (nie, nie chodziły xD)
Większość z nas przechodziła taki okres... Niestety... Śmieje się czasami że będąc nastolatkiem myślałem że mam problemy :korwinlaugh: jakbym spotkał siebie w wieku 19 lat, to bym powiedział spokojnie dzieciaku,.prawdziwe problemy będą za 20 lat :roberteyeblinking:

To ty na początku drogi jesteś ;) dasz radę, będzie dobrze.
Będzie, będzie :) ostatnio nie mogę się odnaleźć, a dzisiaj po prostu głowa powiedziała „dość”, o jedno niepowodzenie za dużo :fjedzia:
E: prócz tej wódy o której pisałem to jeszcze miałem zawsze pół lodówki browarów, żeby nie zabrakło, no i żeby mieć co otworzyć następnego dnia po obudzeniu, byłem skończony swego czasu xD
Zawsze przygotowany na zniszczenie :frankapprove:
Oby nigdy więcej takich

1000008525.jpg

Back