Prorok Izajasz
UFC Light Heavyweight
Mordy dajcie strima prosze !!! @Dawid _Ozdoba-Legenda ratuj bracie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ta, i w tym wszystkim trzeźwy ja, abstrakcja c'nie?Zacne grono alkusów i ruchaczy
A widzisz, a mówiłeś że Ryta nie da rady, że jakiś Greg go podda łatwoTo powinno wejść wszystko.
Ile do wyjęcia bydlaku ?!A widzisz, a mówiłeś że Ryta nie da rady, że jakiś Greg go podda łatwo
Teraz byle Sianos nie przegrał i jestem w domu bo Tazi rozjebie murzyna.
Półtora, żałuję że nie dałem singla na Ryte za większy hajs ;) temu Gregowi to sam bym napierdolił.Ile do wyjęcia bydlaku ?!
Nie myślałem, że ten grek będzie bał się obalić Ryte.A widzisz, a mówiłeś że Ryta nie da rady, że jakiś Greg go podda łatwo
Teraz byle Sianos nie przegrał i jestem w domu bo Tazi rozjebie murzyna.
Jebany !!! Powodzenia !!!Półtora.
Przeciez ten caly Greg to jest pizdeusz z twittera co sepleni i ledwo dwa zdania umie zbudować !!!Nie myślałem, że ten grek będzie bał się obalić Ryte.
By obalić, trzeba podejść, a jak się ciosy trenuje tylko na klawiaturze, to później się unika walkiNie myślałem, że ten grek będzie bał się obalić Ryte.

Zluzuj porty, na razie leci darmowa walkaNo kurwa bracia dajcie linka !! plis !!
O ja pierdole ale ja debil jestem !!!!!Zluzuj porty, na razie leci darmowa walka
Mordy dajcie strima prosze !!! @Dawid _Ozdoba-Legenda ratuj bracie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pieniądz mu nie śmierdziHiena komentuje ? ja pierdole !!

Co to za menel ?? Kurwa myslalem , ze to Mario nadaje z piwnicy !! W chuja mnie zrobiles morda a byles do dzis jednym z moich 5 ulubionych forumowiczow!!!![]()
Raszei.eu | Chłopaki z Raszei (#raszei #chlopakizraszei #danielmagical #patostreamy #bystrzaktv)
Chłopaki z Raszeiraszei.eu

Na razie walki za fri byly !!Ten strimov(kropka)site nie działa?
Bo nie mam żadnego odnośnika na stronce żeby odpalić, albo nie umiem się po niej poruszać
Tylko najpierw mu dać fentantyl i będzie kilimandzaro !!!Dawać Sianosa
Działa, odśwież przeglądarkę.Ten strimov(kropka)site nie działa?
Bo nie mam żadnego odnośnika na stronce żeby odpalić, albo nie umiem się po niej poruszać
Hamuj piętą do legendy.Co to za menel ?? Kurwa myslalem , ze to Mario nadaje z piwnicy !! W chuja mnie zrobiles morda a byles do dzis jednym z moich 5 ulubionych forumowiczow!!!
Drink? Jedyny szanowany drink na tym forum to jest kurakao drink, mówi to panu coś?Zrobiłem se zajebisty drink polecony przez koleżanke z Levante !!! Wino Porto + Cola + Lod + Cytryna !! Petarda w chuj !! Kalimoczo czy jakoś kurwa tak !!!!
Mówi mi wszystko panie Ferdku !!! A ja se teraz pójde na góre gar bigosu se nagotuje , napije się winka i se telewizorek będę oglądał a pan przy suchym pysku se będziesz siedział bo Stasiu już panu piwa nie naleje !!!Hamuj piętą do legendy.
Drink? Jedyny szanowany drink na tym forum to jest kurakao drink, mówi to panu coś?
tak!? To pan już więcej z mojej prywatno publicznej toalety nie skorzystasz!Mówi mi wszystko panie Ferdku !!! A ja se teraz pójde na góre gar bigosu se nagotuje , napije się winka i se telewizorek będę oglądał a pan przy suchym pysku se będziesz siedział bo Stasiu już panu piwa nie naleje !!!
Aaaa, faktycznie!Na razie walki za fri byly !!

Panie masz pan do wyboru 3 rzeczy !!! Fejm , debate prezydencka i mecz Lecha !!!Aaaa, faktycznie!
Bo już myślałem, że będę robić flaszunie do czegoś ambitniejszego niż fame
Dawać mnie tych patusów! Dzisiaj mam dzień na degradacje umysłu. I oczu. I w ogóle reszty życia
Nie, zdjęć z OF Kozidrakiewicz nie chce. To już zbyt wiele xD
co kłamiesz jak nie dziala i tylk ojakies telewizje leca :).Działa, odśwież przeglądarkę.