Wyniki FAME 24: Underground – wyniki gali

Ciężko z tymi strumykami teraz z jakością, ale tak na prawdę chcę tylko Hallmanna zobaczyć już teraz
Na jakość mam wyjebane, oglądałem po nocach UFC na sony ericsonie z klawiaturą w jakościach 144 na jakichś wipach czy chuj wie czym innym.

Niech to się kurwa tylko nie zacina co chwilę, nie muszę mieć HD. A oni dopierdalają jakosc 1080 na jakiejś chujowej stronie, mając pewnie niespecjalnie dobry internet i się dziwić że ludziom się zacina.
Jakby nie mogli kurwa dać nawet te 360 ale żeby leciało płynnie!

Na jakość mam wyjebane, oglądałem po nocach UFC na sony ericsonie z klawiaturą w jakościach 144 na jakichś wipach czy chuj wie czym innym.

Niech to się kurwa tylko nie zacina co chwilę, nie muszę mieć HD. A oni dopierdalają jakosc 1080 na jakiejś chujowej stronie, mając pewnie niespecjalnie dobry internet i się dziwić że ludziom się zacina.
Fakt kiedyś się oglądało w dupa warunkach, a najważniejsze było by szło płynnie (z tym największy problem)

O to to.Mnie jak coś jara to obejrze w byle jakiej jakosci.Kto pamieta filmy w rmvb ten wie o co chodzi

Teraz on.
1739046821954.png

Back