U mnie na stałym nie śmiga ale mogę mieć słabe bebechyZ pozycji telefonu strimov kropka site mnie nie przepuszcza do transmisji.
Po wyborze strumienia mam okienko „go to website” z x’em i nie mogę zamknąć
Na lapkach śmiga?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
U mnie na stałym nie śmiga ale mogę mieć słabe bebechyZ pozycji telefonu strimov kropka site mnie nie przepuszcza do transmisji.
Po wyborze strumienia mam okienko „go to website” z x’em i nie mogę zamknąć
Na lapkach śmiga?
My trochę mamy spaczone poglądy, ale taki western też "coś tam" w Poznaniu znaczył, a wpierdol by obskoczył od Jasia kapeli.Kiedyś pisali, że ten Malicha to coś faktycznie znaczył w Zgorzelcu - to prawda czy farmazon? No bo tutaj to się zaprezentował słabiutko.
Moks przy gracjanku to był demon intelektuPrzez chwilę myślałem, że Moks wleciał. Taki jakiś podobny.
No pewnie tak bo też nie zawsze każdy gangus to od razu kozak w bitceMy trochę mamy spaczone poglądy, ale taki western też "coś tam" w Poznaniu znaczył, a wpierdol by obskoczył od Jasia kapeli.
Oczywiście miałem na myśli kanał sportowyco ma kanał zero z fame i turskim?
Na jakość mam wyjebane, oglądałem po nocach UFC na sony ericsonie z klawiaturą w jakościach 144 na jakichś wipach czy chuj wie czym innym.Ciężko z tymi strumykami teraz z jakością, ale tak na prawdę chcę tylko Hallmanna zobaczyć już teraz
Dawać Cokolwiek się wydarzy!zaraz Tancula bedzie smuszony to spiewania swoich piosenek zeby gala nie skonczyla sie o 22:30![]()
Przeszło do transmisji….niestety wszystkie zablokowaneU mnie na stałym nie śmiga ale mogę mieć słabe bebechy
Fakt kiedyś się oglądało w dupa warunkach, a najważniejsze było by szło płynnie (z tym największy problem)Na jakość mam wyjebane, oglądałem po nocach UFC na sony ericsonie z klawiaturą w jakościach 144 na jakichś wipach czy chuj wie czym innym.
Niech to się kurwa tylko nie zacina co chwilę, nie muszę mieć HD. A oni dopierdalają jakosc 1080 na jakiejś chujowej stronie, mając pewnie niespecjalnie dobry internet i się dziwić że ludziom się zacina.
Jakby nie mogli kurwa dać nawet te 360 ale żeby leciało płynnie!
Borek ma pewnie jakies udzialy w fame, a turski jest na etacie w KS. Aczkolwiek cos musi byc na rzeczy z borkiem bo hiena robi irl i ma dostep wszedzie pod szyldem KS.Oczywiście miałem na myśli kanał sportowy
O to to.Mnie jak coś jara to obejrze w byle jakiej jakosci.Kto pamieta filmy w rmvb ten wie o co chodziNa jakość mam wyjebane, oglądałem po nocach UFC na sony ericsonie z klawiaturą w jakościach 144 na jakichś wipach czy chuj wie czym innym.
Niech to się kurwa tylko nie zacina co chwilę, nie muszę mieć HD. A oni dopierdalają jakosc 1080 na jakiejś chujowej stronie, mając pewnie niespecjalnie dobry internet i się dziwić że ludziom się zacina.
Jakby nie mogli kurwa dać nawet te 360 ale żeby leciało płynnie!

U mnie leci właśnie wywiad ze "świątecznym konobijcą"Przeszło do transmisji….niestety wszystkie zablokowane