Polish Experiment
BAMMA Flyweight
co ma kanał zero z fame i turskim?Gali nie oglądam ale czy tylko ja nie mogę patrzeć i słuchać tej gejozy turskiego? Tylu fajnych gości w kanale zero a ja nie mogę zdzierżyć pierdolenia tego gościa i nie oglądam…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
co ma kanał zero z fame i turskim?Gali nie oglądam ale czy tylko ja nie mogę patrzeć i słuchać tej gejozy turskiego? Tylu fajnych gości w kanale zero a ja nie mogę zdzierżyć pierdolenia tego gościa i nie oglądam…
Dokładnie.Tiktokowy gangster szybko padł.

turski jest w kanale sportowym, a kanal zero to stanowski.co ma kanał zero z fame i turskim?
strimov kropka siteMacie jakiegoś pirata?
Zgorzelec się skończył na początku lat dwutysięcznych.Kiedyś pisali, że ten Malicha to coś faktycznie znaczył w Zgorzelcu - to prawda czy farmazon? No bo tutaj to się zaprezentował słabiutko.

Każda organizacja ma swojego Rurzala.Dokładnie.
A wychodząc jebany wycierał sobie mordę sloganami "wychodzę by zginąć"
![]()
zmienili sztab sedziowski to i przerwania beda zbyt wczesne![]()
a Jarosz to nie przerywał za wcześnie? zwłaszcza walki kobietzmienili sztab sedziowski to i przerwania beda zbyt wczesne![]()
No ja pamiętam tylko, że coś takiego pisali - ale brałem na to dużą poprawkęZgorzelec się skończył na początku lat dwutysięcznych.
![]()
krecik dzisiaj to bije co posta ci brawo no i plus za cisniecie tego brudasa @OwcaTam nie było żadnej ustawki. Tylko debil by się zgodził by ustawić swoją własną kontuzje.
Stopa mu się zatrzymała przy obrocie na macie a do tego spadł całym ciężarem swoim i modela na nogę gdzie stopę miał pod dupą.
Tam coś strzeliło na bank. No i to była prawa noga a nie lewa okopana w walce.
@Mmayhem pożyczyć ci trochę folii aluminiowej? View attachment 120820
Prawdopodobnie handel fajkami bez akcyzy w 10 osób jest łatwiejszy niż solówa w "basenie "bez wody.No ja pamiętam tylko, że coś takiego pisali - ale brałem na to dużą poprawkę
Gracjan, błagam, spierdol to XDGracjan proszę Cię, nie spierdol tego.
Kapitan ulicy powrócił!
Wrzuć jakis link, może być i do gówno-strony (nie chce mi się szukać)Macie może jakieś konto twitterowe które wrzuca chwilę później walki runda po rundzie? Ostatnio @Dawid _Ozdoba-Legenda podesłał coś takiego ale zgubiłem typa, a napewno ktoś wstawia zaraz po skończeniu walki, i myślę że to będzie mniej wkurwiajace jak oglądanie na tych gównianych stronach, co to się zaciął na wywiadzie turskiego z Malichą.
no ja kupilem ppv dla wrzoska i pasternaka i kurwa sie tak wkurwilem, ze juz mi sie odechcialo ogladac przez kurwe tyburskiegoCiężko z tymi strumykami teraz z jakością, ale tak na prawdę chcę tylko Hallmanna zobaczyć już teraz
O tzw. wojnie zgorzeleckiej mozna poczytać. Zresztą , jakos w niedawno 2024 i chyba w tym roku, policja pozawijała dwóch ,,bohaterów'' z tamtych czasów za morderstwa z 1997 roku https://cbsp.policja.pl/cbs/aktualn...CtZfh6wpr5qh33fy2A_aem_Psztaf2P6rIqqa4mzH3XtgNo ja pamiętam tylko, że coś takiego pisali - ale brałem na to dużą poprawkę