Wyniki FAME 24: Underground – wyniki gali

Tam nie było żadnej ustawki. Tylko debil by się zgodził by ustawić swoją własną kontuzje.

Stopa mu się zatrzymała przy obrocie na macie a do tego spadł całym ciężarem swoim i modela na nogę gdzie stopę miał pod dupą.
Tam coś strzeliło na bank. No i to była prawa noga a nie lewa okopana w walce.

@Mmayhem pożyczyć ci trochę folii aluminiowej?
comment_1656966836y0rRXR4yRAtsoyrivJgotv,w400.jpg

Kiedyś pisali, że ten Malicha to coś faktycznie znaczył w Zgorzelcu - to prawda czy farmazon? No bo tutaj to się zaprezentował słabiutko.
Zgorzelec się skończył na początku lat dwutysięcznych.
:korwinstupid:

Tam nie było żadnej ustawki. Tylko debil by się zgodził by ustawić swoją własną kontuzje.

Stopa mu się zatrzymała przy obrocie na macie a do tego spadł całym ciężarem swoim i modela na nogę gdzie stopę miał pod dupą.
Tam coś strzeliło na bank. No i to była prawa noga a nie lewa okopana w walce.

@Mmayhem pożyczyć ci trochę folii aluminiowej? View attachment 120820
krecik dzisiaj to bije co posta ci brawo no i plus za cisniecie tego brudasa @Owca

Ciężko z tymi strumykami teraz z jakością, ale tak na prawdę chcę tylko Hallmanna zobaczyć już teraz

Macie może jakieś konto twitterowe które wrzuca chwilę później walki runda po rundzie? Ostatnio @Dawid _Ozdoba-Legenda podesłał coś takiego ale zgubiłem typa, a napewno ktoś wstawia zaraz po skończeniu walki, i myślę że to będzie mniej wkurwiajace jak oglądanie na tych gównianych stronach, co to się zaciął na wywiadzie turskiego z Malichą.

Z pozycji telefonu strimov kropka site mnie nie przepuszcza do transmisji.
Po wyborze strumienia mam okienko „go to website” z x’em i nie mogę zamknąć

Na lapkach śmiga?

Macie może jakieś konto twitterowe które wrzuca chwilę później walki runda po rundzie? Ostatnio @Dawid _Ozdoba-Legenda podesłał coś takiego ale zgubiłem typa, a napewno ktoś wstawia zaraz po skończeniu walki, i myślę że to będzie mniej wkurwiajace jak oglądanie na tych gównianych stronach, co to się zaciął na wywiadzie turskiego z Malichą.
Wrzuć jakis link, może być i do gówno-strony (nie chce mi się szukać)

Back