Polish Experiment
BAMMA Flyweight
najlepsze jeszcze pierdolenie turskiego lol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sterydy + botoks to nie jest dobre połączenie dla mózgu jak widac![]()
Witam wszystkich...przy sobocie znowu to zrobiłem i popełniłem zakup tego gówna...żona wkurzona, że TV w salonie zajęte wiec chyba tylko łiskacz mnie uratuje, żeby nie dostać raka oczu
nic nie bedzie dzialac.strimov kropka site zwyrole
to na chuj oni tam wchodzą do tego basenu, żeby mordę pokazać w tv i koszulkę olaboga?

Będzie działać między walkami, po pierwszym gongu transmisja się zatnie i wróci w przerwie między walkaminic nie bedzie dzialac.

jaka to ustawka? nie jestem zadnym fanem, ale widac golym okiem, ze upadl na ta noge i sie podgiela.Kurwa, muszę przyznać że takiej chujowej ustawki jak z tą nogą Wrzoska to jeszcze we frikach nie było …
![]()
Ochroniarze to stojaki na stroje.Profesjonalizm w chuj, wbiega gość którego nawet w narożniku nie było, widać że jakiś kurwa za bardzo pobudzony, od samego początku widać że coś tam się odjebie a ochrona stoi z założonymi rękamito na chuj oni tam wchodzą do tego basenu, żeby mordę pokazać w tv i koszulkę olaboga?
![]()
jaka to ustawka? nie jestem zadnym fanem, ale widac golym okiem, ze upadl na ta noge i sie podgiela.
Kurwa, muszę przyznać że takiej chujowej ustawki jak z tą nogą Wrzoska to jeszcze we frikach nie było …
![]()

nic nie bedzie dzialac.