szplin
Vale Tudo Open
rozstrzelaćI od razu deportować.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
rozstrzelaćI od razu deportować.
ale to powinna byc jakas odcinka typa, a on po prostu zrobil zolwia na 15 sek i by pewnie wstal, nie widzialem tam oznak, ze go odcielo.Zgasił go lewym a ten jeszcze się wykłóca i chce walczyć dalej
![]()
Szkoda, że go bardziej nie zdemolowałale to powinna byc jakas odcinka typa, a on po prostu zrobil zolwia na 15 sek i by pewnie wstal, nie widzialem tam oznak, ze go odcielo.
przeciez tam parter to 15 sekund, minelo 5 to jeszcze 10 i by podniesli walke, watpie czy oskar ma takie mocne gnp.Przecież on już z tego by nie wstał.
ale to powinna byc jakas odcinka typa, a on po prostu zrobil zolwia na 15 sek i by pewnie wstal, nie widzialem tam oznak, ze go odcielo.
ale to powinna byc jakas odcinka typa, a on po prostu zrobil zolwia na 15 sek i by pewnie wstal, nie widzialem tam oznak, ze go odcielo.
Właśnie to mnie mega wkurwia w tych ff zestawieniach, nie dają zrobić krzywdy tym kurwa pozerom.Ale przerwanie mega chujowe, to nie podstawowka. Niech jak jest ten parter to niech dadza im cos powalczyc a nie dwa ciosy i przerywaja.
Przecież Wierzejski go przytrzymał bo by pewnie zagarażował w macie twarzą. Potem na wywiadzie mówił, że zaraz wstał, a leżał na macie i Wierzejski go lał. Więc można przypuszczać, że tam nawet odcinka mogła być. Nie lubię tych dwóch z Torunia za bardzo, ale tak czy inaczej szkoda człowieka.ale to powinna byc jakas odcinka typa, a on po prostu zrobil zolwia na 15 sek i by pewnie wstal, nie widzialem tam oznak, ze go odcielo.
No wlasnie ja sledze, a ty nie sledzisz. Tam byly dwa ciosy w ciagu 5 sek. Zreszta to spierdalaj dziadu. Nie plugawie sie gadka z toba, ha tfu.Ty śledzisz sporty walki? Jak robisz żółwia i dostajesz 15 sekund po głowie to finito. Na co ma czekac sędzia?
tyś żółwia widział XD mordo, żółw to jest jak się dźwigasz na kolana i starasz się byc jak najmniejszy dla przeciwnika, szachta dostał strzała i go odcięło, pewnie któryś strzał na łeb go dobudziłale to powinna byc jakas odcinka typa, a on po prostu zrobil zolwia na 15 sek i by pewnie wstal, nie widzialem tam oznak, ze go odcielo.
w pelni zgoda, kurwa jak juz biora hajs to niech sie napierdalaja.Dla mnie też przerwanie było za szybkie, oni jednak dostają za te walki siano, rekordy są wpisywane.... Sędzia powinien dokładnie tak sędziować jak na walce zawodowej, a nie przerywać za szybko bo to "nie są zawodowcy" i jeszcze coś by się komuś stało ;/
Chyba każdy z nich rozumie na co się pisze i za co dostanie pieniądze.
Na tych frikach to gość dostanie sztukę, upadnie ale jest w pełni świadomy, przyjmie 3 cepy na ręce i sędzia przerywa, a zawodnik wstaje zdziwiony i w pełni gotowy do dalszej walki.
No wlasnie ja sledze, a ty nie sledzisz. Tam byly dwa ciosy w ciagu 5 sek. Zreszta to spierdalaj dziadu. Nie plugawie sie gadka z toba, ha tfu.
spierdalaj dziadu i idz pograc na gitarzeNIE SADŹ SIE