Wyniki FAME 23 – wyniki gali

Nie rozumiesz Panie Wróblini bo jesteś stary 40-letni chuj tak jak ja. Ja też nie czaję tego.

Serio wolę sobie undercard Babilon obejrzeć albo bojowe sambo kobiet w wadze ciężkiej - płacić hajs by oglądać nawet nie amatorów patyczaków po 60kg - słaby deal jak dla mnie.

Interesują mnie z całej karty 2 walki - Muradov i Parke i to pewnie obejrzę a tak to sprawdze jutro czy Placław Szadziński dostanie w łeb.

Nie wiem kim jest Koro, Zbuki, Taazy czy Gawronek. WTF? Chinczyk Doberman Pietraszek przy tych ludziach to dla mnie rozpoznawalny zawodnik dający emocje.
Mordo ale to na huj to wbijać komentować? To już serio, trzeba udowadniać jak mnie to nie interesuję komentować to? Nie interesuję mnie to, pierdole, ale to popiszę dla atencji :D

Się canal plus postarało: walk nie mogę znaleźć na tiktoku oprócz tych 2 na jeden

Oj żeby sobie jeszcze ten chłop czegoś nie zrobił..

W ogóle nie rozumiem tej strategii: stoi w miejsce i czeka, mimo że ma siłę w rękach

To jeszcze gorsza strategia niż tego Alana z parterem...

Zajebiste te walki 2v1 w MMA. Jeden trzyma, drugi bije. Wspaniałe widowisko :stevecarell:

Ale w sumie pamiętam jeszcze stare posty, że do zawodników mma to w minimum ośmiu trzeba podchodzić aby mieć szanse :)

Tazzy ładnie się ustawił, stójkowo tam nikt podjazdu do niego nie ma i dopóki nie zaczną mu sportowców dawać to frików może tak sobie obijać co miesiąc nawet

Back