Wyniki FAME 23 – wyniki gali

MMARocks.pl

Cohones4Life
MMARocks
FAME23.jpg

7 grudnia w Łodzi o godzinie 19:30 rozpoczęła się gala FAME 23, podczas której kibice zobaczyli dziewięć pojedynków. W najważniejszym z nich Alan Kwieciński zmierzył się z Amadeuszem Roślikiem. Oprócz tego w klatce pojawili się między innymi Gracjan Szadziński, Norman Parke i Makhmud Muradov.

Wyniki gali:

Walka wieczoru:

77,1 kg [MMA]: Amadeusz "Ferrari" Roślik i Dariusz Roślik pokonali Alana Kwiecińskiego przez poddanie (duszenie zza pleców ze strony Dariusza Roślika) w rundzie pierwszej

Karta główna:

98,0 kg [Boks, małe rękawice]: Kamil "Taazy" Mataczyński pokonał Adama "AJ" Josefa jednogłośną decyzją sędziów
64,0 kg [K-1, małe rękawice]: Lexy Chaplin pokonała Elizabeth "Lizi" Anorue jednogłośną decyzją sędziów
Open [MMA]: Adrian Cios i Natan Marcoń pokonali Gracjana "Gracka" Szadzińskiego przez techniczny nokaut (uderzenia w parterze) w rundzie pierwszej
67,5 kg [Boks, małe rękawice]: Wiktor "Wronek" Wrona pokonał Marcela "Gawronka" Gawrońskiego jednogłośną decyzją sędziów
85,0 kg [Boks, małe rękawice, klatka rzymska]: Makhmud Muradov pokonał Normana "Stormina" Parke'a jednogłośną decyzją sędziów
Open [MMA]: Roger Salla pokonał Jakuba "Rzeźnika" Rzeźniczaka przez techniczny nokaut (uderzenia) w rundzie pierwszej

Karta wstępna:

Open [MMA]: Kornel "Koro" Regel pokonał Michała "Zbuka" Buczka przez techniczny nokaut (uderzenia w parterze) w rundzie drugiej
86,0 kg [MMA]: Jarosław "Koziołek" Kozieł pokonał Przemysława "Sequento" Skulskiego jednogłośną decyzją sędziów

Last edited by a moderator:
"Wejść do octagonu z tatą" :beczka: jak dobrze że nie oglądam i nie interesuje się tym gównem. Mam nadzieję że sprzedaż PPV siądzie strasznie

"Wejść do octagonu z tatą" :beczka: jak dobrze że nie oglądam i nie interesuje się tym gównem. Mam nadzieję że sprzedaż PPV siądzie strasznie

Nie rozumiesz Panie Wróblini bo jesteś stary 40-letni chuj tak jak ja. Ja też nie czaję tego.

Serio wolę sobie undercard Babilon obejrzeć albo bojowe sambo kobiet w wadze ciężkiej - płacić hajs by oglądać nawet nie amatorów patyczaków po 60kg - słaby deal jak dla mnie.

Interesują mnie z całej karty 2 walki - Muradov i Parke i to pewnie obejrzę a tak to sprawdze jutro czy Placław Szadziński dostanie w łeb.

Nie wiem kim jest Koro, Zbuki, Taazy czy Gawronek. WTF? Chinczyk Doberman Pietraszek przy tych ludziach to dla mnie rozpoznawalny zawodnik dający emocje.

Ten msciwujeski to taka lipa troche. Tylko ja tak uwazam?
Ani tam zadnej wiedzy, ani charyzmy. Nawet ubrac sie srednio potrafi

Ma ktoś jakiegoś linka? Niby by człowiek zerknął, ale godność nie pozwala wspierać finansowo

Ten msciwujeski to taka lipa troche. Tylko ja tak uwazam?
Ani tam zadnej wiedzy, ani charyzmy. Nawet ubrac sie srednio potrafi
mścichujek najgorsza parówa, nawet turski ma przy nim charyzmę i odwagę, zwykły pies do aportowania

Back