Tylko psa szkodaW sumie prądu mu nie odcięło czyli dalej nie wiadomo czy by go zgwałcili na ulicy.
Swoją droga jakby to wyglądało na ulicy, 2 pedałów w różowych galotach naparza się z ulicznym zabijaką.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tylko psa szkodaW sumie prądu mu nie odcięło czyli dalej nie wiadomo czy by go zgwałcili na ulicy.
Swoją droga jakby to wyglądało na ulicy, 2 pedałów w różowych galotach naparza się z ulicznym zabijaką.
Miras chce być śmieszny, słabo mu wychodzi

Mordo ale to na huj to wbijać komentować? To już serio, trzeba udowadniać jak mnie to nie interesuję komentować to? Nie interesuję mnie to, pierdole, ale to popiszę dla atencji :DNie rozumiesz Panie Wróblini bo jesteś stary 40-letni chuj tak jak ja. Ja też nie czaję tego.
Serio wolę sobie undercard Babilon obejrzeć albo bojowe sambo kobiet w wadze ciężkiej - płacić hajs by oglądać nawet nie amatorów patyczaków po 60kg - słaby deal jak dla mnie.
Interesują mnie z całej karty 2 walki - Muradov i Parke i to pewnie obejrzę a tak to sprawdze jutro czy Placław Szadziński dostanie w łeb.
Nie wiem kim jest Koro, Zbuki, Taazy czy Gawronek. WTF? Chinczyk Doberman Pietraszek przy tych ludziach to dla mnie rozpoznawalny zawodnik dający emocje.
Kutaziego raczej nie będzie full fajtu, chyba że skończą szybko.@Dawid _Ozdoba-Legenda Tazziego i analika też mu pokażesz c'nie? :)
Jak tam wynik?Kutaziego raczej nie będzie full fajtu, chyba że skończą szybko.
Decyzja Taazy.Jak tam wynik?
Działa jakiś strim na farmazonów?Decyzja Taazy.
Chyba nie, jedynie strimov czasami łapie.Działa jakiś strim na farmazonów?
Zajebiste te walki 2v1 w MMA. Jeden trzyma, drugi bije. Wspaniałe widowisko![]()
Nie walczył jeszcze z najlepszym stojkowo frikiem Pawłem Tyburskim.Tazzy ładnie się ustawił, stójkowo tam nikt podjazdu do niego nie ma i dopóki nie zaczną mu sportowców dawać to frików może tak sobie obijać co miesiąc nawet