Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Nie mam innych. Zaraz LabrygaS na Babilonie wjeżdża.To dej linka, skoro komputer na miejscu
Tam gdzie zawsze jest chuj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie mam innych. Zaraz LabrygaS na Babilonie wjeżdża.To dej linka, skoro komputer na miejscu
Tam gdzie zawsze jest chuj.
No wiem oglądam na mojej plazmie ale to bez sensu, po tej walce która w 2 minuty się skończy będę akurat miał 10 minut reklam na upieczenie pizzy.Nie mam innych. Zaraz LabrygaS na Babilonie wjeżdża.
Strimov kropka sitePodrzuci ktoś linka?
ANAL+ buahahahahahhaStrimov kropka site
Ten gość na twitterze wrzuca zakonczenia walk.Kurwa tylko jeden działa z pikselami i scinami? Pierdole to, można gdzieś obejrzeć normalnie, z opóźnieniem, np jutro? Albo pół godziny po walce? Słyszałem że na tiktoki dają rundę po rundzie, weźcie wstawiajcie bo nie mam tiktoka i sam nie znajdę.
próbuj YT ,filtr ostatnia godzinaKurwa tylko jeden działa z pikselami i scinami? Pierdole to, można gdzieś obejrzeć normalnie, z opóźnieniem, np jutro? Albo pół godziny po walce? Słyszałem że na tiktoki dają rundę po rundzie, weźcie wstawiajcie bo nie mam tiktoka i sam nie znajdę.
Ten gość na twitterze wrzuca zakonczenia walk.
Jak to tak brat z bratem?!??Muradov chce Mahmeta!
myslę, ze nazwiska lub "full fight" cała walka pełna walka "runda 1/2/3" itd.... jakbys na coś natrafił to otworz w nowej karcie i nie odświeżaj strony poki nie skonczysz oglądaćAle co tam wpisać? Napewno nie kurwa famemma bo to z automatu ściągają.
Ja MMA telefon tylko więc strony nie odświeżam:Dmyslę, ze nazwiska lub "full fight" cała walka pełna walka "runda 1/2/3" itd.... jakbys na coś natrafił to otworz w nowej karcie i nie odświeżaj strony poki nie skonczysz oglądać
o ja jebie XDGRACEK POLEGŁ.
W MMA to chyba jedynie ma sens ich walka 2 na 1 z Labrygasem.Dali by to na zasadach k1 to by było zabawniej
@Siedem full fajt.
Przeliczyłeś się ekspercik. Najgorzej że namawiasz do grania jakiegoś gówna w taki sposób jakby to miało siąść na 100%Japierdole.
Denisowi by najebał.
Charakter pokazał.
Przecież ja sobie jaja robiłem i chłopak doskonale o tym wie.Przeliczyłeś się ekspercik. Najgorzej że namawiasz do grania jakiegoś gówna w taki sposób jakby to miało siąść na 100%