Wyniki FAME 23 – wyniki gali

freestreams-live my/fame-mma-stream/

Ale mi karzą tylko na każdym kanale sandboxy usuwać
:usunto:

Kurwa tylko jeden działa z pikselami i scinami? Pierdole to, można gdzieś obejrzeć normalnie, z opóźnieniem, np jutro? Albo pół godziny po walce? Słyszałem że na tiktoki dają rundę po rundzie, weźcie wstawiajcie bo nie mam tiktoka i sam nie znajdę.

Kurwa tylko jeden działa z pikselami i scinami? Pierdole to, można gdzieś obejrzeć normalnie, z opóźnieniem, np jutro? Albo pół godziny po walce? Słyszałem że na tiktoki dają rundę po rundzie, weźcie wstawiajcie bo nie mam tiktoka i sam nie znajdę.
Ten gość na twitterze wrzuca zakonczenia walk.

próbuj YT ,filtr ostatnia godzina

Ale co tam wpisać? Napewno nie kurwa famemma bo to z automatu ściągają.
myslę, ze nazwiska lub "full fight" cała walka pełna walka "runda 1/2/3" itd.... jakbys na coś natrafił to otworz w nowej karcie i nie odświeżaj strony poki nie skonczysz oglądać

myslę, ze nazwiska lub "full fight" cała walka pełna walka "runda 1/2/3" itd.... jakbys na coś natrafił to otworz w nowej karcie i nie odświeżaj strony poki nie skonczysz oglądać
Ja MMA telefon tylko więc strony nie odświeżam:D

• Like
Reactions: AKK
Ten strimof to jest kurwa większe gówno do chuja pana niż pirackie streamy UFC na jakichś vipach czy innych wirusach i to w jakości kurwa 144 co się kiedyś piksele oglądało, tam przynajmniej chuja widziałeś ale była kurwa płynność, a tu? Co to kurwa ma być.

Przeliczyłeś się ekspercik. Najgorzej że namawiasz do grania jakiegoś gówna w taki sposób jakby to miało siąść na 100%
Przecież ja sobie jaja robiłem i chłopak doskonale o tym wie.

Jesteśmy we frikfajcie wariacie a nie kurwa w dziale bukmacherskim, sama wstawka o sprzedanym komputerze powinna tobie zapalić lampkę.

Możemy typować całe gale UFC, zobaczymy komu wyjdzie więcej ;) nie na kursy tylko 1:0

Back