wrooblinio
ONE FC Light Heavyweight
Strim padł niestetyKurwa czyli wszyscy tutaj kupili ppv? nie to ze narzekam, gratuluję poczciwości... ale kurwa, fame mma? Ma ktos linka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Strim padł niestetyKurwa czyli wszyscy tutaj kupili ppv? nie to ze narzekam, gratuluję poczciwości... ale kurwa, fame mma? Ma ktos linka?
U mnie to samo prawilne mordki podajcie coś bo nie będę się żadnemu idiocie do 2 melonów się dokładałKurwa czyli wszyscy tutaj kupili ppv? nie to ze narzekam, gratuluję poczciwości... ale kurwa, fame mma? Ma ktos linka?
Jest coś nowego?fsl-stream
strims kropka space
strimek kropka fun
Ja kupiłem bo i tak dzisiaj nie mam co robić a Fame poszedł ostatnio we współprace z jakąś firmą, która właśnie zajmuje sie profesjonalnie wykrywaniem i wyłączaniem nielegalnych strimów, więc ciężko teraz obejrzec gale całą bez problemów i ciągłego szukania innych nie-padających strimówKurwa czyli wszyscy tutaj kupili ppv? nie to ze narzekam, gratuluję poczciwości... ale kurwa, fame mma? Ma ktos linka?
no gituwa, zajebiscie. A masz strima mordo?Ja kupiłem bo i tak dzisiaj nie mam co robić a Fame poszedł ostatnio we współprace z jakąś firmą, która właśnie zajmuje sie profesjonalnie wykrywaniem i wyłączaniem nielegalnych strimów, więc ciężko teraz obejrzec gale całą bez problemów i ciągłego szukania innych nie-padających strimów
Sypnij z rękawa jakimś linkiem Bo zdechł dfsl streamKosecki wjeżdza.
mam -> https://famemma.tv/#/no gituwa, zajebiscie. A masz strima mordo?
Chyba nie ma nic.Sypnij z rękawa jakimś linkiem Bo zdechł dfsl stream
dzięki byku
Ciekawe czy Tomek weźmie walkę w rękawicach do MMA.Kurwa robić walkę Bandury z Adamkiem i oglaszac to jako wielki hit hahahha
Szczerze wątpię bo Góral raczej będzie chciał przytulić łatwe siano i bez uszczerbku do domciuCiekawe czy Tomek weźmie walkę w rękawicach do MMA.
To samo będzie z PopkiemNajlepsze jest to, że nie dawno wszyscy cisnęli Szeligę od żonojebców, a teraz dostaje propsy i oklaski i już wszyscy zapomnieli, pomijając fakt, że wygrał z największą kurwą z freaków to powinien zostać tak samo wygwizdany. Takie mamy czasy, czego byś nie odjebał to z chwilę zapomną i jesteś gwiazdą.
Dobra jebac to przenosimy się na UFC
Jeśli nie znajdziesz poszukaj na wypoku pod hasztagiem stream i famemma. Tam dawali dużo stronek takich nieznanych.Da ktos link?
na ile osob? przeciez Ciebie to posklada Seba
Nie pije calej
No tak, bo FAME istnieje tylko dlatego, że na Cohones ktoś o nich napisze. Do Polsatu też masz problem, że pokazują jakiegoś pirata drogowego co potrącił kogoś na pasach i że go promują?Wpadłem tylko tutaj zobaczyć ile debili jara się i ogląda te gówna frikowe,pluje wam na pysk hatfu jebane pizdy,nabijacie im tylko wyświetlenia a później narzekacie że polskie MMA jest w dupie