AKK
Legacy FC Featherweight
Chodzi o baby? Kozłowska to ex konkubina karła. Do dzisiaj nie kumam czemu nie zrobili jej walki z jej byłym. Ta druga to nie wiem skąd jest.Co to za kurwy walczą ? Z czego znane ? Która komu obciagala ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chodzi o baby? Kozłowska to ex konkubina karła. Do dzisiaj nie kumam czemu nie zrobili jej walki z jej byłym. Ta druga to nie wiem skąd jest.Co to za kurwy walczą ? Z czego znane ? Która komu obciagala ?
Chciałem Ci odpowiedzieć na ostatnie pytanie ale przekroczyłem limit znaków wymieniając klientówCo to za kurwy walczą ? Z czego znane ? Która komu obciagala ?
Jedna była z Karłem, przecież ona ma cyce większe niż karzeł mierzy wzrostu.Co to za kurwy walczą ? Z czego znane ? Która komu obciagala ?
A druga ?Kozłowska mega parcie na szkło, to była dziewczyna mini mike'a - dodawać już chyba nic nie muszę
Jedna jest znana z bycia z karłem, chyba.Co to za kurwy walczą ? Z czego znane ? Która komu obciagala ?
Nie znam, jest ruda to mi wystarczyA druga ?
Żeby sprzedać 100k+ ppv więcejKtoś mi powie na chuj dali tą walkę ?
Wątpię aby ktoś dla nich to kupiłŻeby sprzedać 100k+ ppv więcej
Nie założył babie homonta, więc teraz powinien ją skopać w oktagonieKarzeł wierzył że go kocha
Napiera na szkło.O tej co pierdolą że ma parcie na szkło, przybliży ktoś po krótce co odpierdala takiego ta laska ?
Była dziewczyną mini mike'a, typowo dla zasięgów, tak naprawdę wstydząc się go. Mój brat był kiedyś na weselu na którym oni również byli gośćmi, to widać było że się go wstydzi. Nadstawiała się dla zasięgów, złapała trochę followersow i rzuciła go. Promowanie ku*stwa ciąg dalszy, pokolenia bez zasad.O tej co pierdolą że ma parcie na szkło, przybliży ktoś po krótce co odpierdala takiego ta laska ?
Siada na słoikO tej co pierdolą że ma parcie na szkło, przybliży ktoś po krótce co odpierdala takiego ta laska ?
Liczę na toIdę o zakład że Natan coś odpierdoli i chuj bedzie z tej walki
Chyba łatwiejszej walki nie mógł sobie wymarzyć. Szeliga ma cios, ale ta przytwierdzona ręka bardzo go osłabi. Przypomne walkę medusy, gdzie mimo idiotycznych zasad myślał, że ugra.Teraz ciekawe co SZMATAn odjebie bo walczył napewno nie będzie
Nie no chyba mu tam przewinęli temat że jak coś odjebie to karaTeraz ciekawe co SZMATAn odjebie bo walczył napewno nie będzie