EURO 2024

Kto bierze EURO 2024?

• Anglia

Votes: 13 10.6%
  • Francja

Votes: 25 20.3%
  • Niemcy

Votes: 14 11.4%
  • Włochy

Votes: 4 3.3%
  • Hiszpania

Votes: 19 15.4%
  • Holandia

Votes: 2 1.6%
  • Portugalia

Votes: 12 9.8%
  • POLSKA GUROM

Votes: 30 24.4%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Chorwacja

• Będzie niespodzianka!

• Total voters
    123
Której dyskusji?

Obejrzyj dokument i wypowiedzi specjalistów w temacie psychologii to zrozumiesz skąd jego łzy.
Była w temacie piłka nożna o CR7 i Messim, nie chce mi się tego powtarzać, bo jeden drugiego nie przekona. :)
Nie jest jedyny, który nie umie przegrywać i jest przy tym perfekcjonistą, ale to nie jest czas ani miejsce - niech zapierdala dla drużyny, bo jeszcze parę minut zostało

Była w temacie piłka nożna o CR7 i Messim, nie chce mi się tego powtarzać, bo jeden drugiego nie przekona. :)
Nie jest jedyny, który nie umie przegrywać i jest przy tym perfekcjonistą, ale to nie jest czas ani miejsce - niech zapierdala dla drużyny, bo jeszcze parę minut zostało
Ronaldo gra dla drużyny na mistrzostwach. W klubie gra pod siebie, stąd jego załamanie bo wie że jako ten który miał ciągnąć, niepodołał, no naprawdę bez uprzedzeń, poogladaj sobie dokumenty o nim, chłop jest perfekcjonistą. Płakał na boisku już 20 lat temu i płacze do tej pory, to pokazuje jak mu zależy na sukcesie, to jest choroba może nie stwierdzona, ale jest.

Jeśli dojdzie do rzutów karnych, to wyobrażam sobie presję ciążącą na Ronaldo po spudłowanym karnym kilka minut temu.

Cristiano Ronaldo jak się zdecyduje to będzie w przyszłości zajebistym trenerem, zwłaszcza jak dobierze sobie "kolegów" z którymi miał okazję grać w piłkę do sztabu.

Ronaldo gra dla drużyny na mistrzostwach. W klubie gra pod siebie, stąd jego załamanie bo wie że jako ten który miał ciągnąć, niepodołał, no naprawdę bez uprzedzeń, poogladaj sobie dokumenty o nim, chłop jest perfekcjonistą. Płakał na boisku już 20 lat temu i płacze do tej pory, to pokazuje jak mu zależy na sukcesie, to jest choroba może nie stwierdzona, ale jest.
Ziomeczku, ale ja zajebiście go szanuję jako piłkarza. Szanuję te jego emocje i manię doskonałości, ale jako kapitan powinien na wkurwie pokazać drużynie, że zjebał i tchnąć w nich jeszcze trochę impulsu, żeby cisnęli dalej te ostatnie 15 minut.

Jak dla mnie CR7 nie ma już tej dynamiki co kiedyś i przez to jest obciążeniem dla Portugalii. Niestety wielkie ego nie pozwala na przyjęcie roli rezerwowego gdzie mógłby być bardziej przydatny. Coś jak casus Lewego.
No i wszystko musi strzelać... a dzisiaj chyba nie ma dnia...

Ziomeczku, ale ja zajebiście go szanuję jako piłkarza. Szanuję te jego emocje i manię doskonałości, ale jako kapitan powinien na wkurwie pokazać drużynie, że zjebał i tchnąć w nich jeszcze trochę impulsu, żeby cisnęli dalej te ostatnie 15 minut.
A skąd wiesz, że łzy takiej gwiazdy ich nie natknęły? Wiadomo po wyniku, ale jednak, chyba nie powiesz że byłoby lepiej gdyby machnął na to ręką z uśmiechem.

Jak Ronaldo nie strzeli karnego to zrezygnuje z reprezentacji, zobaczycie.

Musi się nauczyć strzelać karne jak profesor Robert, jak za pierwszym razem nie wejdzie to za drugim już na pewno.

:lesnarhappy:
Robert to powinien się nauczyć jak być liderem. Nic do niego nie mam, ale nie jest stworzony do tej roli. Z drugiej strony nie znam aż tak tej reprezentacji i nie wiem kto mógłby pełnić jego funkcję w tej dziedzinie. Bez lidera zawsze będziemy gorszymi, czasem lepszymi piłkarzami dostającymi wpierdol w najważniejszych meczach.

Portugalce to trochę inna kultura, łzy mogły na nich zadziałać chociaż w końcu nie zadziałały...

Słowenia gdyby miała lepszego napastnika...

Robert to powinien się nauczyć jak być liderem. Nic do niego nie mam, ale nie jest stworzony do tej roli. Z drugiej strony nie znam aż tak tej reprezentacji i nie wiem kto mógłby pełnić jego funkcję w tej dziedzinie. Bez lidera zawsze będziemy gorszymi, czasem lepszymi piłkarzami dostającymi wpierdol w najważniejszych meczach.
Jakim by nie był liderem to i tak nie naprawi tego, że nasze orły nie potrafią rozgrywać piłki i zamknięci na swojej połowie czekają tylko na cud z kontrataku albo stałego fragmentu gry.

Back