EURO 2024

Kto bierze EURO 2024?

• Anglia

Votes: 13 10.6%
  • Francja

Votes: 25 20.3%
  • Niemcy

Votes: 14 11.4%
  • Włochy

Votes: 4 3.3%
  • Hiszpania

Votes: 19 15.4%
  • Holandia

Votes: 2 1.6%
  • Portugalia

Votes: 12 9.8%
  • POLSKA GUROM

Votes: 30 24.4%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Chorwacja

• Będzie niespodzianka!

• Total voters
    123
Ten komentarz szybko się zestarzał bardzo brzydko.
15 sekund wystarczyło, wyczuł go albo był przygotowany przez trenerów, tak czy siak zajebista interwencja.

Ogląda powtórkę, to był słabo wykonany karny, niepotrzebnie podnosił piłkę, liczył chyba że go oszuka lub przełamie siłowo.

Kurwa, ja rozumiem sportową złość etc, ale czemu on teraz płacze. Na płacz to będzie czas jak ewentualnie odpadną przez tego nietrafionego karnego, a teraz to powinno być wkurwienie, motywacja i lecimy dalej
Obejrzyj sobie dokument o Ronaldo, on ma coś najebane w głowie, manie wygrywania, dzięki temu jest najlepszy na świecie.

Mnie to wcale nie dziwi, chłop w wieku 50 lat by chciał puchary zdobywać.

Obejrzyj sobie dokument o Ronaldo, on ma coś najebane w głowie, manie wygrywania, dzięki temu jest najlepszy na świecie.
Nie będę z Tobą powtarzał tej dyskusji, bo to do niczego nie prowadzi. :)
Chłop ma jeszcze 15 minut gry przed sobą, a tego typu zachowanie raczej nie wpływa dobrze na morale kolegów. Na łzy będzie czas po meczu, a nie kiedy mają przed sobą najważniejsze 15 minut na tym turnieju

Kurwa, ja rozumiem sportową złość etc, ale czemu on teraz płacze. Na płacz to będzie czas jak ewentualnie odpadną przez tego nietrafionego karnego, a teraz to powinno być wkurwienie, motywacja i lecimy dalej
Tak reaguje. To się nie zmieni. Nawet on grający od lat w topie i zdobywający wszystko co było do zdobycia poza MŚ, posiada automatyczne reakcje.

Jak dla mnie CR7 nie ma już tej dynamiki co kiedyś i przez to jest obciążeniem dla Portugalii. Niestety wielkie ego nie pozwala na przyjęcie roli rezerwowego gdzie mógłby być bardziej przydatny. Coś jak casus Lewego.

Nie będę z Tobą powtarzał tej dyskusji, bo to do niczego nie prowadzi. :)
Chłop ma jeszcze 15 minut gry przed sobą, a tego typu zachowanie raczej nie wpływa dobrze na morale kolegów. Na łzy będzie czas po meczu, a nie kiedy mają przed sobą najważniejsze 15 minut na tym turnieju
Której dyskusji?

Obejrzyj dokument i wypowiedzi specjalistów w temacie psychologii to zrozumiesz skąd jego łzy.

Jak dla mnie CR7 nie ma już tej dynamiki co kiedyś i przez to jest obciążeniem dla Portugalii. Niestety wielkie ego nie pozwala na przyjęcie roli rezerwowego gdzie mógłby być bardziej przydatny. Coś jak casus Lewego.
Nigdy, taki zawodnik się ławą nie zaspokoi.
Może być obciążeniem ale tyle ile będą go powoływać tyle będzie chciał grać pierwszą rolę, to jest coś w psychice które cechuje największych na tym świecie i trudno to wyjaśnić.

Nie ma co duzo gadać Ronaldo ma wyjebane ego które przez całą karierę w połączeniu z ciężką pracą robiło z niego maszynę nie do zajebania. Na starość bedzie przeszkadzać

Back