Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sam kurwa jesteś petBomba Cristiano i po imprezie, lessi pet może w domu co najwyżej oglądać.
O jebany, taką bombę wyjął![]()
Ten komentarz szybko się zestarzał bardzo brzydko.Bomba Cristiano i po imprezie, lessi pet może w domu co najwyżej oglądać.
O jebany, taką bombę wyjął![]()
Fatalnie się to zestarzało.CR7 strzela teraz na dziękuję dobranoc.

Lessi pet, z murzynami może se pograć w copa americaSam kurwa jesteś pet
15 sekund wystarczyło, wyczuł go albo był przygotowany przez trenerów, tak czy siak zajebista interwencja.Ten komentarz szybko się zestarzał bardzo brzydko.
Raczej "Obla di Oblada" Oblak to broni!!CR7 strzela teraz na dziękuję dobranoc.
Dobrze że w 2016 stał jak pizda ;)Oblak giga chadem
Chyba Słowenia...Słowacja mistrzem świata

Chyba w hokeju ;)Słowacja mistrzem świata
Obejrzyj sobie dokument o Ronaldo, on ma coś najebane w głowie, manie wygrywania, dzięki temu jest najlepszy na świecie.Kurwa, ja rozumiem sportową złość etc, ale czemu on teraz płacze. Na płacz to będzie czas jak ewentualnie odpadną przez tego nietrafionego karnego, a teraz to powinno być wkurwienie, motywacja i lecimy dalej
Pierwsze karne! Czekam mocnoJak jeszcze w serii jedenastek nie trafi to całkiem katastrofa będzie :x

A kolega to siedzi teraz w POR czy SVN...Qrła jak dra te pizdy w bloku, a ja tego gufna nawet nie oglądam.

Ciulesy wyjdą z piwnicy najwyżej.Jak jeszcze w serii jedenastek nie trafi to całkiem katastrofa będzie :x
Nie będę z Tobą powtarzał tej dyskusji, bo to do niczego nie prowadzi. :)Obejrzyj sobie dokument o Ronaldo, on ma coś najebane w głowie, manie wygrywania, dzięki temu jest najlepszy na świecie.
Tak reaguje. To się nie zmieni. Nawet on grający od lat w topie i zdobywający wszystko co było do zdobycia poza MŚ, posiada automatyczne reakcje.Kurwa, ja rozumiem sportową złość etc, ale czemu on teraz płacze. Na płacz to będzie czas jak ewentualnie odpadną przez tego nietrafionego karnego, a teraz to powinno być wkurwienie, motywacja i lecimy dalej
Której dyskusji?Nie będę z Tobą powtarzał tej dyskusji, bo to do niczego nie prowadzi. :)
Chłop ma jeszcze 15 minut gry przed sobą, a tego typu zachowanie raczej nie wpływa dobrze na morale kolegów. Na łzy będzie czas po meczu, a nie kiedy mają przed sobą najważniejsze 15 minut na tym turnieju
Nigdy, taki zawodnik się ławą nie zaspokoi.Jak dla mnie CR7 nie ma już tej dynamiki co kiedyś i przez to jest obciążeniem dla Portugalii. Niestety wielkie ego nie pozwala na przyjęcie roli rezerwowego gdzie mógłby być bardziej przydatny. Coś jak casus Lewego.
Co?A kolega to siedzi teraz w POR czy SVN...![]()