Roshi
Roshi
prawidlowa czerwona czy z dupy? bo dopiero odpalilem mecz.Ano to ne jest vyborne!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
prawidlowa czerwona czy z dupy? bo dopiero odpalilem mecz.Ano to ne jest vyborne!!
Ktoś chyba chce żeby współgospodarze grali dalejCo tu się odjebalo? Czerwona karta (drugą zolta) w takim meczu za taki faul?

Z totalnej pizdy, fryzjer by tego nawet nie dał !!prawidlowa czerwona czy z dupy? bo dopiero odpalilem mecz.
Niby tak, żk się należy, ale jednak jak dajesz drugą żółtą i wywalasz piłkarza to jednak nie za takie gówno. Może inaczej patrzę bo w Realu Camavinga takie stemple w praktycznie każdym meczu robi ;)Klasyczny stempel. Było całe multum żółtych kartek za takie zagranie. Głupota Czecha i dobre wieści dla Węgrów (a sędzia nazwiskiem Kovacs czyli chyba z mniejszości węgierskiej w Rumunii?).
Camavinga wychowany w Rennes a tam sami rzeźnicy!!Niby tak, żk się należy, ale jednak jak dajesz drugą żółtą i wywalasz piłkarza to jednak nie za takie gówno. Może inaczej patrzę bo w Realu Camavinga takie stemple w praktycznie każdym meczu robi ;)
Ja za kebsami od początku turnieju ;)Ktoś chyba chce żeby współgospodarze grali dalej![]()
Mam lepszy plan..
Tak.prawidlowa czerwona czy z dupy?
wiadomo ze turasy graja u siebie przeciez...Z totalnej pizdy, fryzjer by tego nawet nie dał !!

Jeszcze tam nie wchodziłem, ale że kolega założyl fan klub Molly, a Iasmin nie... widać szybko przeszło z tąCassiusz dałbyś lajka w fan clubie Molly żeby się jej i mnie miło zrobiło!!!

Z totalnej pizdy, fryzjer by tego nawet nie dał !!
zdania ekspertow jak zwykle podzieloneTak.

W porządku, tylko chodziło mi o sędziego że dał czerwoną z dupyJa za kebsami od początku turnieju ;)

Słuchasz białego mądrego otyłego proroka czy czarnego Bamboo!! Decyzja należy to you my friend!!!zdania ekspertow jak zwykle podzielone![]()
Nieprawda. Jestem bigamista!?!Jeszcze tam nie wchodziłem, ale że kolega założyl fan klub Molly, a Iasmin nie... widać szybko przeszło z tą
![]()
przeciez tu nie ma zadnego wyboru..Słuchasz białego mądrego otyłego proroka czy czarnego Bamboo!! Decyzja należy to you my friend!!!

Kurwa, sprytny.

A mnie on wkurwia tym debilnym hehe hehe, sam se przygłup loda robi !!Kurwa, lubię jak Kazek Węgrzyn komentuje. Jebany żyje meczem jakby sam tam biegał po murawie.
Tylko czy te wszystkie kolegi panny też o tym wiedzą...Nieprawda. Jestem bigamista!?!

Zaraz Krycha czerwień wyłapie sędzia widać nie lubi opalonych!!!Kolejna żółta za symulowanie![]()
YesTo jest syn tego Sergio Conceicao co kiedyś gral w Parmie, Interze?!

Ronaldo to niezasłużenie jak dla mnie, gość mu ciągnął za koszulkę jak Sasha w prime.Kolejna żółta za symulowanie![]()
Jaka Sasha ? Strunin?! Co ja Najman chciał dymac ?!Ronaldo to niezasłużenie jak dla mnie, gość mu ciągnął za koszulkę jak Sasha w prime.
Tak ale może dostal za burzliwą dyskusje z sędziąRonaldo to niezasłużenie jak dla mnie, gość mu ciągnął za koszulkę jak Sasha w prime.

Jak nie wyjdzie to też.Jak Gruzja wyjdzie z grupy to powinniśmy rozwiązać naszą reprezentację![]()