GigaKozak33
Bellator Middleweight
Jeszcze z Gruzją, paanie... Ronaldo myślał że ich ubiją jak Pudzian karpiaChłop nie lubi przegrywać![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze z Gruzją, paanie... Ronaldo myślał że ich ubiją jak Pudzian karpiaChłop nie lubi przegrywać![]()

U mnie Czechy jeszcze walczą o zwycięstwo bo te portugalskie patałachy juz mi tripla domknęliKurwa, jeden strzał Gruzinów i brak wpierdolu kebabów zamykają mi kupon![]()

A parę lat temu Milik jechał z nimi jak z burą sukąGruzini by nam wjebali 5:0

Hiszpania z pierwszego bedzie grac z Gruzją z trzeciego?Portugalii to zwisa. Będzie mecz ze Słowenią w 1/8. Gruzja w nagrodę trafia na Hiszpanię. Ponadto Austria vs Turcja, Anglia vs Słowacja, a najbardziej poszkodowana chyba Rumunia bo do nich przesunie się Holandia.
W meczu Czechy - Turcja na 22 faule, 12 żółtych kartek![]()

Aż szkoda, że pograłem overek 3.5 kartek tylkoW meczu Czechy - Turcja na 22 faule, 12 żółtych kartek![]()

A gruzja nie wyjdzie z 1 jak wygra? Przy remisie turcji?Hiszpania z pierwszego bedzie grac z Gruzją z trzeciego?
Gruzja jak wygra ma 4pktA gruzja nie wyjdzie z 1 jak wygra? Przy remisie turcji?
Nie, bezpośredni mecz przegraliA gruzja nie wyjdzie z 1 jak wygra? Przy remisie turcji?
Hiszpania z pierwszego bedzie grac z Gruzją z trzeciego?
A Gruzini wtedy nie będą mieli więcej bramek strzelonych i dlatego byliby 2?Tak. Jeśli Czechy strzelą na 2-1 to oni będą grać z Hiszpanią bo chyba znowu wejdzie liczba kartek jako tie-breaker.
A Gruzini wtedy nie będą mieli więcej bramek strzelonych i dlatego byliby 2?

Gratuluję. Ja juz 500 na minusJakbym dziś przegrał to byłoby na zero, a tak wciąż się bawimy![]()

U mnie po dzisiejszym wciąż +270 do przoduGratuluję. Ja juz 500 na minus
3/19 siadło... to jest dramat kurwa i moj niechlubny rekord![]()

Polska, Albania, A teraz Czechy. Wszystkie drużyny z naszej grupy eliminacyjnej odpadły, zdobywając łącznie 3 punkty. I my w tej grupie zajęliśmy 3 miejsce. To jest kurwa dramat