Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Który mecz teraz oglądacie, panowie, eksperci?

O! To tak jak ja.Oczywiście że ten lepszy.![]()

Mnie też przekonali.Gruzja strzeliła Portugalii więc chyba ten mecz warto zobaczyć

Mnie też przekonali.![]()

A komu to potrzebne morda!!Kurwa te jebane smoluchy co komentują mecze, nic kurwa na bieżąco nie mówią co do wyniku i goli z sąsiedniego spotkania.![]()
Bo zmieniłem kanał i nawet nie obejrzałem powtórki gola Gruzinów.A komu to potrzebne morda!!

Na bajerze z Dolcana to on parę lat się ślizgał jeszcze.Ale ten przygłup Podolina mnie wkurwia !! Wielki kurwa trener taktyk stulecia z Dolcana Ząbki!!!
Teraz Ajax ma w końcu trenera także odpali!!Na bajerze z Dolcana to on parę lat się ślizgał jeszcze.
Mikautadze musi wrócić do Ajaxu i ogarnąć w końcu to dziadostwo tam. Kvara top
Edytowałem, Metz go spowrotem wykupiło, a spierdolili się z Ligue 1Teraz Ajax ma w końcu trenera także odpali!!
Kurwa te jebane smoluchy co komentują mecze, nic kurwa na bieżąco nie mówią co do wyniku i goli z sąsiedniego spotkania.![]()
Już ustaliliśmy, że oglądamy ten sam mecz.Oczywiście że ten lepszy.![]()

Co tu się odjebalo? Czerwona karta (drugą zolta) w takim meczu za taki faul?
I wszystko jasne !!Klasyczny stempel. Było całe multum żółtych kartek za takie zagranie. Głupota Czecha i dobre wieści dla Węgrów (a sędzia nazwiskiem Kovacs czyli chyba z mniejszości węgierskiej w Rumunii?).
Gruziński Borek...
Ano to ne jest vyborne!!Czesi czerwona?![]()