Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kołtun zaraz odpali swoja prawdę dla niepełnosprawnych i będzie bił konia jaki to wspaniały mecz był !!!Mamy to.
Zwycięski remis.
Deschamps myślał że Murzynami ogra Polaków.
Tymek PuszkaKto będzie robił atmosferę w szatni skoro Turbo Grosik odchodzi?
Julia Wieniawa!!!Kto będzie robił atmosferę w szatni skoro Turbo Grosik odchodzi?
Nawet może 2... dużą i średnią DonatelloKurwa mac a mogłeś se morda za to kupić pizzę z biedronki!!

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :DCzego by nie mówić, Polacy są honorowymi zwycięzcami tych mistrzostw
W ćwierćfinale będzie czekała PortugaliaMam nadzieję że farbowane na czarno lisy odpadną wcześnie z tego turnieju, gówno grają.

A kolega zainteresowany Julią, to mogę wrzucić ciekawy kontent na Kobiety 18+ jak skacze na gościu w swoim ostatnim filmieJulia Wieniawa!!!

Z ich finansami to Świderski może kupić barceZawsze Barca może kupić Świderski!!
Jedziesz morda z fan clubem !!A kolega zainteresowany Julią, to mogę wrzucić ciekawy kontent na Kobiety 18+ jak skacze na gościu w swoim ostatnim filmie![]()
Jedyny niezadowolony w lajkach to Szkot @Prorok IzajaszPanowie MAMY TO!!!!![]()
Polska gurom!... nie będziemy najgorszą drużyną na tym EURO...
View attachment 102380
View attachment 102381
Szkocja przegrała z nami gorszym bilansem...![]()

Austria bierze euro!!!Francja, Portugalia, Niemcy i Hiszpania w jednej połówce. Ćwierćfinały mogą być ciekawe
Bułka jest zbyt inteligentny żeby dogadać się z prostakiem treneiro , także u niego nie pogra !!Skorup wybrany piłkarzem meczu w pełni zasłużenie.Osobiście myślałem że Bułka dostanie szansę a tu proszę![]()
Chyba tak samo jak Andreas Goldberger Red Bulla...Austria bierze euro!!!

Bułka od jesieni i LN jedynka w bramceBułka jest zbyt inteligentny żeby dogadać się z prostakiem treneiro , także u niego nie pogra !!
Rób skrina!! Ralf to jest prze skurwysyn!!Chyba tak samo jak Andreas Goldberger Red Bulla...![]()
![]()
Byle nie baciate z Anula !! Nie pożądaj żony bliźniego swego!!!Remis + Austria za stówkę i można teraz tańczyć
![]()
A to teraz jeszcze można obstawić?Remis + Austria za stówkę i można teraz tańczyć
![]()