Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No ja 2-2 ale zawsze to remisNo ja trafiłem idealnie 1-1

Za dużo amerykańskich filmów się naoglądałeś.Na powyższym filmie widać dobitnie dlaczego ani Lewy ani Zielu nie powinni nosić opaski kapitana.
Lewy i Zielu mają taką charyzmę i charakter, że powinni nosić opaskę reprezentacji rugby i nakurwiac hake!!Za dużo amerykańskich filmów się naoglądałeś.
Za dużo amerykańskich filmów się naoglądałeś.
Lewy i Zielu mają taką charyzmę i charakter, że powinni nosić opaskę reprezentacji rugby i nakurwiac hake!!
Jak lewus z taką charyzma rucha to nie ma co się dziwić Anuli że szuka latynoskich kutasow!!No właśnie, świetni piłkarze ale charyzma mimozy.
Kawulski im to gówno pisał?Na powyższym filmie widać dobitnie dlaczego ani Lewy ani Zielu nie powinni nosić opaski kapitana.
No jeszcze Portugalia i Belgia
Czyżbym wygrał pierwszy kupon na tym euro?![]()

Lewy i Zielu mają taką charyzmę i charakter, że powinni nosić opaskę reprezentacji rugby i nakurwiac hake!!
Nikomu ten brak charyzmy nie przeszkadzał gdy Lewy był królem strzelców el. EURO 2016 i za uszy ciągnął repkę do mundialu 2018. Ba, doskonale pamiętam jak pozytywny był odbiór gdy Nawałka zdecydował się zabrać opaskę Kubie (wyśmiewanemu po EURO 2012, a dziś wspominanemu jako najlepszy kapitan). Jak przestało żreć to trzeba było sobie znaleźć kozła ofiarnego, więc padło na najlepszego i najpopularniejszego zawodnika.No właśnie, świetni piłkarze ale charyzma mimozy.
Została Belgia, no chyba że Turki zrobią reverse sweepa w drugiej połowieNo jeszcze Portugalia i Belgia
Czyżbym wygrał pierwszy kupon na tym euro?![]()

Napewno tak będzieZostała Belgia, no chyba że Turki zrobią reverse sweepa w drugiej połowie![]()

Takie zagrania to co najwyżej na podwórkuTurki się pobiją w szatni o tego samobója bo kurwa Portugalia na razie nic szczególnego nie pokazuje, ale gość co odjebał na obronie go kryminał, nie spojrzał na bramkarza, podał mocno, na dodatek w środek bramki...
, a nie na EURO 
Widać że cały czas się uczy...Leao druga kartka na tym euro za symulowanie, nie zagra w następnym meczu zjeb xD I mam nadzieję, że będzie wchodził z ławki, drażni mnie.
tylko mu coś nie wychodzi 
*LijąLeao druga kartka na tym euro za symulowanie, nie zagra w następnym meczu zjeb xD I mam nadzieję, że będzie wchodził z ławki, drażni mnie.