Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dziadek jak dostał piłką w cymbał na trybunach.![]()
Musza tylko wprowadzić aneks do taktyki żeby móc strzelać.
Żona z dzieckiem u matki miałem spokojnie obejrzeć przy dwóch piwkach bo słabe mecze ale spadł śnieg i zrobiło się mega interesująco

Nie o taki śnieg mu chodziło...co ty kurwa na antarktydzie mieszkasz?![]()

Przynajmniej głodny nie chodziNie o taki śnieg mu chodziło...![]()

Dieta cud... zjadł i schudłPrzynajmniej głodny nie chodzi![]()

Na razie te słabsze drużyny raczej nie zawodzą, więc też liczę na dobre widowisko.Na papierze najsłabszy mecz do tej pory dziś?
Ja myślę że będzie dobry, bo wyrównany.
Wbrew pozorom, na wieczornym meczu który zapowiada się najlepiej, wcale nie musi być tak ciekawie, czuję że tam worek z bramkami się nie rozwiążeNa razie te słabsze drużyny raczej nie zawodzą, więc też liczę na dobre widowisko.
Taka ciekawostka, drugi i trzeci mecz dzisiaj to powtórka półfinałów EURO 2020 :)

Hiszpanie dobrze wyglądają, a Włosi coś odjębią w obronie. Stawiam na 8 goli w tych trzech meczach.Wbrew pozorom, na wieczornym meczu który zapowiada się najlepiej, wcale nie musi być tak ciekawie, czuję że tam worek z bramkami się nie rozwiąże
W tych 3 dzisiejszych meczach padnie max 5 goli :D
W sumie racja, mogą coś odjebac, to już nie czasy Chieliniego, typowałem tak z wizją że Włochom będzie ciężko strzelić, a oni sami są trochę bezzebni w ataku, no cóż zobaczymy, za 25 minut ruszamy z pierwszym meczem :DHiszpanie dobrze wyglądają, a Włosi coś odjębią w obronie. Stawiam na 8 goli w tych trzech meczach.
.
. Szykuje się chyba najlepszy mecz jak do tej pory, a i tak póki co EURO nie zawodzi.Niekoniecznie, Słoweńcy mają wyjebane na burdy bałkańskie generalnie, a i Serbowie jakoś szczególnie ich nie nie lubią.Słowenia-Serbia
Na boisku może nie być ciekawie, ale kibicowsko ten mecz może przejść do legendy.

Niekoniecznie, Słoweńcy mają wyjebane na burdy bałkańskie generalnie, a i Serbowie jakoś szczególnie ich nie nie lubią.![]()
- zwłaszcza teraz, kiedy Serbia objęła kurs prorosyjski.No ja też współpracuję ze Słoweńcami i owszem, nie lubią Serbów, ale to nic w porównaniu niechęci Chorwatów, Albańców czy Boszniaków. Słoweńców na Bałkanach to generalnie każdy ma w dupie, podobnie jak oni mają w dupie konflikty sąsiadów.No właśnie nie do końca. Historycznie Słoweńców ta jugolska zawierucha dotknęła chyba najmniej, ale to nie znaczy, że się lubią. Współpracuję ze słoweńską firmą i byłem kilka razy służbowo w Lublanie - no nie, nie lubią Serbów- zwłaszcza teraz, kiedy Serbia objęła kurs prorosyjski.
Ogólnie jak zaczęli mnie wprowadzać w meandry Bałkanów to człowiekowi łeb o mało co nie eksplodował, Bośniacy to nie to samo co Boszniacy, Republika Serbska nie jest Serbią, w jednym kraju jest kilka języków, a w Serbii jednocześnie istnieje cyrylica i alfabet łaciński - jeden używany przez stare, a drugi przez młode pokolenie. Kocioł bałkański na całego.
No ja też współpracuję ze Słoweńcami i owszem, nie lubią Serbów, ale to nic w porównaniu niechęci Chorwatów, Albańców czy Boszniaków. Słoweńców na Bałkanach to generalnie każdy ma w dupie, podobnie jak oni mają w dupie konflikty sąsiadów.
, więc przy takim punkcie odniesienia to oczywiście zgoda.Albańczycy chyba bardziej ich nie lubiąNo akurat nienawiści Chorwatów do Serbów to mało co może dorównać, więc przy takim punkcie odniesienia to oczywiście zgoda.

W skrócie bałkański kocioł...No akurat nienawiści Chorwatów do Serbów to mało co może dorównać, więc przy takim punkcie odniesienia to oczywiście zgoda.
Jak już jesteśmy przy takich zestawieniach to chętnie bym zobaczył na euro mecz Węgrów z RumunamiAlbańczycy chyba bardziej ich nie lubią![]()

Nie wrzucaj tutaj takich rzeczy bo tylko smiecisz, oglądamy mistrzostwa tak samo jak ty, wiemy gdzie i o której lecą, dziękuję pozdrawiam.Euro 2024, mecz grupy C Słowenia – Serbia [szczegóły transmisji]
Kiedy: 20 czerwca (czwartek), godzina 15:00
Gdzie: od 13:00 w TVP Sport, TVPSPORT.PL, aplikacji mobilnej, Smart TV, HbbTV, a od 14:30 także w TVP 1
Komentatorzy: Michał Zawacki, Kazimierz Węgrzyn (PL), Conor McNamara, Andy Hinchcliffe (ENG), Jakub Kazula (AD)
Prowadzący studio: Paulina Chylewska
Goście/eksperci: Michał Okoński, Marcin Borzęcki, Adrian Mierzejewski, Rafał Ulatowski (analiza)