EURO 2024

Kto bierze EURO 2024?

• Anglia

Votes: 13 10.6%
  • Francja

Votes: 25 20.3%
  • Niemcy

Votes: 14 11.4%
  • Włochy

Votes: 4 3.3%
  • Hiszpania

Votes: 19 15.4%
  • Holandia

Votes: 2 1.6%
  • Portugalia

Votes: 12 9.8%
  • POLSKA GUROM

Votes: 30 24.4%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Chorwacja

• Będzie niespodzianka!

• Total voters
    123

buractwo i słoma w butach u grubego, buta lvl hard dobrze ze go zwolnili, anty futbol, bleh

Na razie te słabsze drużyny raczej nie zawodzą, więc też liczę na dobre widowisko.

Taka ciekawostka, drugi i trzeci mecz dzisiaj to powtórka półfinałów EURO 2020 :)
Wbrew pozorom, na wieczornym meczu który zapowiada się najlepiej, wcale nie musi być tak ciekawie, czuję że tam worek z bramkami się nie rozwiąże :mamed:

W tych 3 dzisiejszych meczach padnie max 5 goli :D

Reprezentacja Polski czeka na mecz z Austrią. Biało-czerwoni mieli opóźniony pociąg do Berlina
28 min.... :confused:

Wbrew pozorom, na wieczornym meczu który zapowiada się najlepiej, wcale nie musi być tak ciekawie, czuję że tam worek z bramkami się nie rozwiąże :mamed:

W tych 3 dzisiejszych meczach padnie max 5 goli :D
Hiszpanie dobrze wyglądają, a Włosi coś odjębią w obronie. Stawiam na 8 goli w tych trzech meczach.

Hiszpanie dobrze wyglądają, a Włosi coś odjębią w obronie. Stawiam na 8 goli w tych trzech meczach.
W sumie racja, mogą coś odjebac, to już nie czasy Chieliniego, typowałem tak z wizją że Włochom będzie ciężko strzelić, a oni sami są trochę bezzebni w ataku, no cóż zobaczymy, za 25 minut ruszamy z pierwszym meczem :D

Słowenia-Serbia
Na boisku może nie być ciekawie, ale kibicowsko ten mecz może przejść do legendy :antonio:.

Dania-Anglia
Odpuszczam.

Włochy-Hiszpania
Wsiadam na orbitrek, odpalam meczycho i proszę nie przeszkadzać :tellmemore:. Szykuje się chyba najlepszy mecz jak do tej pory, a i tak póki co EURO nie zawodzi.

Euro 2024, mecz grupy C Słowenia – Serbia [szczegóły transmisji]
Kiedy: 20 czerwca (czwartek), godzina 15:00
Gdzie: od 13:00 w TVP Sport, TVPSPORT.PL, aplikacji mobilnej, Smart TV, HbbTV, a od 14:30 także w TVP 1

Komentatorzy: Michał Zawacki, Kazimierz Węgrzyn (PL), Conor McNamara, Andy Hinchcliffe (ENG), Jakub Kazula (AD)

Prowadzący studio: Paulina Chylewska
Goście/eksperci: Michał Okoński, Marcin Borzęcki, Adrian Mierzejewski, Rafał Ulatowski (analiza)

Niekoniecznie, Słoweńcy mają wyjebane na burdy bałkańskie generalnie, a i Serbowie jakoś szczególnie ich nie nie lubią. :fjedzia:

No właśnie nie do końca. Historycznie Słoweńców ta jugolska zawierucha dotknęła chyba najmniej, ale to nie znaczy, że się lubią. Współpracuję ze słoweńską firmą i byłem kilka razy służbowo w Lublanie - no nie, nie lubią Serbów :awesome: - zwłaszcza teraz, kiedy Serbia objęła kurs prorosyjski.

Ogólnie jak zaczęli mnie wprowadzać w meandry Bałkanów to człowiekowi łeb o mało co nie eksplodował, Bośniacy to nie to samo co Boszniacy, Republika Serbska nie jest Serbią, w jednym kraju jest kilka języków, a w Serbii jednocześnie istnieje cyrylica i alfabet łaciński - jeden używany przez stare, a drugi przez młode pokolenie. Kocioł bałkański na całego.

No właśnie nie do końca. Historycznie Słoweńców ta jugolska zawierucha dotknęła chyba najmniej, ale to nie znaczy, że się lubią. Współpracuję ze słoweńską firmą i byłem kilka razy służbowo w Lublanie - no nie, nie lubią Serbów :awesome: - zwłaszcza teraz, kiedy Serbia objęła kurs prorosyjski.

Ogólnie jak zaczęli mnie wprowadzać w meandry Bałkanów to człowiekowi łeb o mało co nie eksplodował, Bośniacy to nie to samo co Boszniacy, Republika Serbska nie jest Serbią, w jednym kraju jest kilka języków, a w Serbii jednocześnie istnieje cyrylica i alfabet łaciński - jeden używany przez stare, a drugi przez młode pokolenie. Kocioł bałkański na całego.
No ja też współpracuję ze Słoweńcami i owszem, nie lubią Serbów, ale to nic w porównaniu niechęci Chorwatów, Albańców czy Boszniaków. Słoweńców na Bałkanach to generalnie każdy ma w dupie, podobnie jak oni mają w dupie konflikty sąsiadów.

No ja też współpracuję ze Słoweńcami i owszem, nie lubią Serbów, ale to nic w porównaniu niechęci Chorwatów, Albańców czy Boszniaków. Słoweńców na Bałkanach to generalnie każdy ma w dupie, podobnie jak oni mają w dupie konflikty sąsiadów.

No akurat nienawiści Chorwatów do Serbów to mało co może dorównać :beczka: , więc przy takim punkcie odniesienia to oczywiście zgoda.

20240620_143731.jpg

VS
20240620_143725.jpg

Albańczycy chyba bardziej ich nie lubią :awesome:
Jak już jesteśmy przy takich zestawieniach to chętnie bym zobaczył na euro mecz Węgrów z Rumunami :antonio:
Tam to by był kocioł na trybunach biorąc pod uwagę jak się obie ekipy prezentują podczas tego turnieju i to jakie mają stosunki między sobą

Euro 2024, mecz grupy C Słowenia – Serbia [szczegóły transmisji]
Kiedy: 20 czerwca (czwartek), godzina 15:00
Gdzie: od 13:00 w TVP Sport, TVPSPORT.PL, aplikacji mobilnej, Smart TV, HbbTV, a od 14:30 także w TVP 1

Komentatorzy: Michał Zawacki, Kazimierz Węgrzyn (PL), Conor McNamara, Andy Hinchcliffe (ENG), Jakub Kazula (AD)

Prowadzący studio: Paulina Chylewska
Goście/eksperci: Michał Okoński, Marcin Borzęcki, Adrian Mierzejewski, Rafał Ulatowski (analiza)
Nie wrzucaj tutaj takich rzeczy bo tylko smiecisz, oglądamy mistrzostwa tak samo jak ty, wiemy gdzie i o której lecą, dziękuję pozdrawiam.

Back