GypsyKing
UFC Middleweight
Dla mnie idealna jest wygrana Francji 2:1Kurwa niedobrze, dla nas idealny byłby remis. Lub taki sam wynik jak w naszym meczu.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dla mnie idealna jest wygrana Francji 2:1Kurwa niedobrze, dla nas idealny byłby remis. Lub taki sam wynik jak w naszym meczu.

Imho najlepsza dla nas tu jest wygrana Francji - jakby przejebali to potem będą grali na wkurwie i musiku, co by się skończyło w meczu z nami kanonadą.Kurwa niedobrze, dla nas idealny byłby remis. Lub taki sam wynik jak w naszym meczu.
Byłby otwarty mecz jak z Holendrami, jak Austria przegra to nas rozjebią taktycznie, mecz będzie zamknięty, nudny, do pierwszej bramki.Imho najlepsza dla nas tu jest wygrana Francji - jakby przejebali to potem będą grali na wkurwie i musiku, co by się skończyło w meczu z nami kanonadą.
Niech sobie murzyny wygrają dziś i z Holandią, a na nas wyjdą na chillu
Ale wciąż mamy w piątek większe szanse z Austrią niż z Francuzami, którzy nie mają pewnego awansuByłby otwarty mecz jak z Holendrami, jak Austria przegra to nas rozjebią taktycznie, mecz będzie zamknięty, nudny, do pierwszej bramki.
Deyna, Kowal, Boniek, Koźmiński i wielu innych poszło za darmo czy za grosze do zagranicznych klubów, chyba nikt nie powie że Kowal czy Boniek zasługiwali na cenę miliona? No nie, to było spowodowane ustrojem politycznym i dzięki temu do tej pory wygrzebujemy się z gówna.
A w tym czasie Zidane i inni chodzilo za grube miliony, czy byli tego warcci? Owszem, jednak nie byli tyle razy bardziej wartościowymi zawodnikami pod względem ceny niż nasi najlepsi.
Lato, król strzelców, za ile odszedł? Za 0. Gdyby był tylko reprezentantem jakiegokolwiek zachodniego kraju to by poszedł za minimum 20 mln..
To jest ten kejs o którym nawijam.
Nie no byku, jeszcze Ronaldo szedł do Interu za 50+Wtedy sama kwota transferów nie była jeszcze tak dyskutowana jak obecnie. Tak naprawdę pierwszy harmider zrobił się jak MU zapłaciło 29 milionów funtów za Rio Ferdinanda (akurat Leeds spadło z PL). I wtedy padło hasło "tyle za obrońcę?" Jeszcze sześć lat wcześniej Alan Shearer przeszedł z Blackburn do Newcastle za 15 milionów funtów, co wówczas było rekordem świata). Oryginalny Ronaldo przechodził z PSV do Barcelony za 19.5 miliona, ale już pięć lat później Real kupił Figo za 60 milionów euro (czyli rekord poszedł prawie 4x w ciągu pięciu lat od czasu Shearera).
Teoretycznie, praktycznie drużyny lepsze taktycznie są dla nas najgorszym koszmarem.Ale wciąż mamy w piątek większe szanse z Austrią niż z Francuzami, którzy nie mają pewnego awansu
Nie no byku, jeszcze Ronaldo szedł do Interu za 50+
W 1970 r Lubański (miał 23 lata) dostał propozycję z Realu Madryt po finale PZP (za $1 mln, ale KC PZPR się nie zgodziło) a później była ciężka kontuzja (73 r) i na Zachód wyjechał w 1975 r do Belgii (Lokeren).Czyli koronny argument na to jak polityka na bardzo dużo lat wjebała nas w odmęty sportu zawodowego.
ja też się nie obrażęDla mnie idealna jest wygrana Francji 2:1![]()
W 1970 r Lubański (miał 23 lata) dostał propozycję z Realu Madryt po finale PZP (za $1 mln, ale KC PZPR się nie zgodziło) a później była ciężka kontuzja (73 r) i na Zachód wyjechał w 1975 r do Belgii (Lokeren).
Szarmach do Auxerre trafił mając 30 lat i jeszcze strzelił przez 5 sezonów w Ligue 1 ...94 gole!
Oficjalną zgodę na transfer za granicę musiał wydać Centralny Ośrodek Sportu, co kosztowało Auxerre $100k!

Chyba najlepsza byłaby wysoka wygrana FRA bo przecież nie będziemy bić się o 1 miejsce w grupie, a jak FRA jeszcze wygra z NED to z nami może wystawi rezerwy...Kurwa niedobrze, dla nas idealny byłby remis. Lub taki sam wynik jak w naszym meczu.
My to co najwyżej możemy zdobyć te 4 pkt,

przy dużym szczęściu 6 pkt,

Przeca on za darmo przechodziKimbappe za 200 mln wykończenie jak Rosołek za pół banki
200mln to wartość naszej kadry, zaznaczam.

W normalnych warunkach pewnie już by wyjechał po Mundialu '78 ale i tak miał szczęście że urodził się parę lat później i mógł wyjechać do wielkiego klubu mając te 26 lat, a nie 30... gdzie to było jednak więcej niż 30 dzisiaj.Boniek też musiał dostać pozwolenie. W latach 80. komuna obniżyła wiek wyjazdu do 28 lat, ale on i tak wyjechał wcześniej. No ale ówczesny prezes Widzewa był mocno partyjny i de facto wywodził się z bezpieki co akurat w tym przypadku miało swoje zalety.
![]()
Góry dolarów za transfer stulecia
40 lat temu Zbigniew Boniek żegnał się z Polską, mając na koncie 172 mecze i 50 bramek. Opuszczał Widzew z dwoma tytułami mistrzowskimi, trzema wicemistrzowskimi, mając na liście pokonanych kilka wielkich klubów, jak Manchester City, Manchester United czy Juventus. I co ważne, w meczach z tymi...przegladsportowy.onet.pl
PS. Transfer Deyny do Man City za 120k funtów w "sprzęcie biurowym"![]()
Zasrał temat bardziej niż Cipajew pieluchęKurwa Kasjusz nie bylo mnie od wczoraj a zasrales caly temat..![]()

Ja już luzik, bo Lukaku miał dziś dzień koniaNo i upierdolą mi kolejny kupon...

Detekcja na całym forum.Kurwa Kasjusz nie bylo mnie od wczoraj a zasrales caly temat..![]()