Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Deyna, Kowal, Boniek, Koźmiński i wielu innych poszło za darmo czy za grosze do zagranicznych klubów, chyba nikt nie powie że Kowal czy Boniek zasługiwali na cenę miliona? No nie, to było spowodowane ustrojem politycznym i dzięki temu do tej pory wygrzebujemy się z gówna.
A w tym czasie Zidane i inni chodzilo za grube miliony, czy byli tego warcci? Owszem, jednak nie byli tyle razy bardziej wartościowymi zawodnikami pod względem ceny niż nasi najlepsi.
Lato, król strzelców, za ile odszedł? Za 0. Gdyby był tylko reprezentantem jakiegokolwiek zachodniego kraju to by poszedł za minimum 20 mln..
To jest ten kejs o którym nawijam.
Kowalczyk też do Betisu za dobry hajs i Koźmiński do Udine!!!Boniek akurat za darmo nie poszedł $1,8m... plus mecz Widzewa z Juve w Łodzi...![]()
Tajemnica transferu Bońka do Juventusu
Zbigniew Boniek (57 l.) – kiedyś wybitny piłkarz m.in. Widzewa, Juventusu i Romy, dziś prezes PZPN. A od zawsze, sprawny menadżer.sport.fakt.pl
2 mln w porównaniu do kurwa. Nie chce mi się rozwijać.Boniek akurat za darmo nie poszedł $1,8m... plus mecz Widzewa z Juve w Łodzi...![]()
Tajemnica transferu Bońka do Juventusu
Zbigniew Boniek (57 l.) – kiedyś wybitny piłkarz m.in. Widzewa, Juventusu i Romy, dziś prezes PZPN. A od zawsze, sprawny menadżer.sport.fakt.pl
Zajebisty kesz.Kowalczyk też do Betisu za dobry hajs i Koźmiński do Udine!!!
Mordo, ale w latach 80 nikt nie płacił 10+ baniek za transfery.Zajebisty kesz.
2 mln czy milion w porównaniu do 15-20 które na tamte czasy MINIMUM byli warci.
Boniek był warty 2 mln? Jak z Platinim rządził we Włoszech? Nie rozśmieszaj mnie.
No i chuj ale to nie zmienia całego kontekstu dyskusji, za czasów Bońka owszem, za Czasów Koźmińskiego czy Kowala nie płacili? Płacili nawet więcej..Mordo, ale w latach 80 nikt nie płacił 10+ baniek za transfery.

Ty, ale jugole w latach 90 też chodzili za 20+, a byli po tej gorszej stronie żelaznej kurtynyNo i chuj ale to nie zmienia całego kontekstu dyskusji, za czasów Bońka owszem, za Czasów Koźmińskiego czy Kowala nie płacili? Płacili nawet więcej..
W czasach PRL był całkowity zakaz transferów za granicę i z czasem było to liberalizowane, tak że po skończeniu trzydziestki i w latach osiemdziesiątych obniżyli wymóg do 26-28 lat.Deyna, Kowal, Boniek, Koźmiński i wielu innych poszło za darmo czy za grosze do zagranicznych klubów, chyba nikt nie powie że Kowal czy Boniek zasługiwali na cenę miliona? No nie, to było spowodowane ustrojem politycznym i dzięki temu do tej pory wygrzebujemy się z gówna.
A w tym czasie Zidane i inni chodzilo za grube miliony, czy byli tego warcci? Owszem, jednak nie byli tyle razy bardziej wartościowymi zawodnikami pod względem ceny niż nasi najlepsi.
Lato, król strzelców, za ile odszedł? Za 0. Gdyby był tylko reprezentantem jakiegokolwiek zachodniego kraju to by poszedł za minimum 20 mln..
To jest ten kejs o którym nawijam.
Pentz 182 cm, chociaż Wiki angielska podaje że ma 186Dobry skrzat ten austriacki bramkarz![]()
Bałkany były uprzywilejowane.Ty, ale jugole w latach 90 też chodzili za 20+, a byli po tej gorszej stronie żelaznej kurtyny
Czyli koronny argument na to jak polityka na bardzo dużo lat wjebała nas w odmęty sportu zawodowego.W czasach PRL był całkowity zakaz transferów za granicę i z czasem było to liberalizowane, tak że po skończeniu trzydziestki i w latach osiemdziesiątych obniżyli wymóg do 26-28 lat.
![]()
Historia polskich transferów - wprowadzenie | Transfery.info
Transfery piłkarskie mają swoją odrębną i dosyć bogatą historię. Płacone przez największe kluby Europy grube miliony euro za piłkarzy nikogo już nie dziwią. Obecnie stanowi to standard. Nawet bardzo przeciętne zespoły wydają na nowych zawodników kwoty rzędu kilkunastu milionów. W przeszłości...transfery.info
Jeżeli będą w stanie utrzymać takie tempo do końca meczu to kto wie...Ja pierdole przecież ta Austria to nam nawkłada jak nic
Barca za Maradonę w '82 zapłaciła $5 mln, czyli Boniek tani nie był, tylko podobno sporą część kasy poszła do różnych urzędasów co umożliwili Zibiemu wyjazd w wieku 26 lat na Zachód...2 mln w porównaniu do kurwa. Nie chce mi się rozwijać.
Ja zagrałem łączonego dwa z tenisa i tutaj 2.5+ oguemżaby +1,5 +win 2,30 próbuję
Ale tu zaraz połowa mija i po zero
No i 1:0Ja zagrałem łączonego dwa z tenisa i tutaj 2.5+ oguemAle tu zaraz połowa mija i po zero